Kamille-modell:

Navn: Siri Engesæth.

Bor: Bærum

Sivilstatus: Kjæreste, tre barn på 10,16 og 17 år.

Yrke: Eget firma, Sfere.no. Var stortingskandidat for Venstre, men kom ikke inn.

Etter en kort periode med pastell på 80-tallet, gikk det mye i svarte, rocka klær for Siri.

- Etter at jeg ble voksen, har jeg prøvd litt farge, men jeg er fremdeles glad i svart. Jeg har hatt lik frisyre og samme frisør i årevis, fordi jeg har fått både fiolett og oransje hår av frisører som ikke helt har skjønt håret mitt, sier Siri og legger til:

- Jeg har aldri blitt profesjonelt sminket, så der vil jeg lære så mange triks som mulig.

Klar for gode råd fra proffene

Siri liker å pynte seg, og hun gjør det først og fremst for å føle seg vel selv. Kanskje av og til for selvsikkerhetens skyld.

- Hva tar du på deg?

- Jeg varierer litt i vekt, så jeg tar på de buksene som ser penest ut og som ikke strammer på feil sted. En topp og ei svart dressjakke eller en beige skinnjakke jeg kjøpte for en formue da jeg tjente godt. Jeg kan gjerne prøve to-tre antrekk før noe faller i smak. Prøver å tenke som Scary-Spice: «Just get dressed and go - don't fuss around», sier Siri.

Hun liker å bruke litt tid på å bli fin.

- Jeg dusjer fort og føner sjelden håret, men bruker litt tid på sminke, spesielt maskaraen.

Og nå er hun klar for gode råd fra proffene!

Siri ble ny med sesongens trender

FØRSTE LOOK: Kjole fra Day Birger et Mikkelsen, kr 2300,- Smykke fra Day Birger et Mikkelsen, kr 350,- Veske fra Mango, kr 200,- Sko fra Aldo, kr 899,- Forslag til produkter på venstre side: 1. Kåpe fra Samsøe&Samsøe, kr 2999,- 2. Veske fra Maanii by Adax, kr 499,- 3. Armbånd fra Glitter, kr 199,- 4. Belte fra Vivikes kr 299,- 5. Kjole fra Kiomi, kr 699,- © FOTO: Rasmus Kongsøre og produsenten

Stiltips

Over: En kort, strikket jakke gir henne en forlengende effekt og gir det hele et mykere uttrykk.

Under: Forleng silhuetten med et par høye hæler. En ettersittende skinnbukse får fram Siris flotte ben.

Siri ble ny med sesongens trender

ANDRE LOOK: Skjorte fra H&M, kr 299,- Jakke fra Iro, kr 2599,- Armbånd fra H&M, kr 99,- Bukse fra Alice+Olivia, kr 5699,- Veske fra DKNY, kr 2000,- Sko fra Day Birger et Mikkelsen, kr 2900,- Produktforslag til høyre: 1. Genser fra Vivikes, kr 299,- 2. Skjorte fra Lacoste, kr 1295,- 3. Ankelboots fra Kiomi, kr 1135,- 4. Skjørt fra Samsøe & Samsøe, kr 699,5. - Bukse fra Haust, kr 1199,- © FOTO: Rasmus Kongsøre

Håret

Hårstylist Adam Schjølberg fra Wickedhouse forteller at håret til Siri var litt for blondt og litt for gult og tørt.

- Jeg pakket inn noen av de lyse lokkene i folie for å bevare noe spill og lys, men tonet resten ned tilnærmet den naturlige fargen hennes. Dette ga henne mer riktig tone til hud og øyne, sier Schjølberg og fortsetter:

- Fargemessig kler hun både kaldt og varmt, så det må ligge litt midt imellom og ikke i ytterpunktene. Vi klippet av litt slitte tupper og gikk på med masse pleie og en deilig hodebunnsmassasje. Ei vakker dame som stråler!

Siri ble ny med sesongens trender

HÅRET: Hårstylist Adam Schjølberg forteller at håret til Siri var litt for blondt og litt for gult og tørt. Det ville han gjøre noe med. Og slik ble resultatet! © FOTO: Rasmus Kongsøre

Sminken

Tore Petterson, offisiell makeup-artist for The Body Shop, sier at siden Siri ikke har all verden av tid til sminke, lærte han henne noen superenkle triks for å kunne se ekstra frisk ut.

Her er hans fremgangsmåte:

- Basen er min favoritt: Extra Virgin mineral (The Body Shop), er lagt på med en stor, rundt børste som gir et lett og transparent lag, sier Petterson.

- Rougen er holdt ytterst på kinn-kulen, for å få et friskt og ungt uttrykk.

- Solpudderet er ikke for mørkt, det ville fått henne til å se eldre ut, det er viktig å huske at solpudder skal gjøre deg varm, IKKE brun.

Siri ble ny med sesongens trender

SMINKEN: Makeupartist Tore Petterson lærte Siri noen superenkle trisk for å kunne se ekstra frisk ut. © FOTO: Rasmus Kongsøre

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!