Halat Skjønnhetsblogger=

Halat Sophie Askari (26)

Jobber som fotograf, og blogger på myawesomebeauty.com

De er der det skjer, får med seg det meste - i tillegg til å alltid se både freshe og vakre ut. Hvordan får de det egentlig til, disse bloggerne?

Vel, det var nettopp det vi spurte om.

Her er deres hemmelige skjønnhetstips. I tillegg til et par avsløringer om hvordan de klarer å holde energinivået på topp - hele tiden.

Vi samlet tipsene til noen av våre favorittbloggere:

Halat Sophie Askari

- Hvordan holder du energien på topp?

- Jeg går turer i skog og mark så ofte som mulig. Jeg er også glad i juicer, så mitt tips er å investere i en juicemaskin så man kan lage naturlige juicer uten tilsetningsstoffer. Billig, godt, supersunt og veldig energigivende!

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Skrubb huden! Hvis du ikke skrubber vekk det første beskyttelseslaget ansiktet ditt lager, vil huden heller ikke ta imot noe næring. Etter skrubben er huden din ekstra sårbar; et perfekt tidspunkt å bruke en ansiktsmaske på.

Favorittprodukter:

1. Jeg sverger til denne i fargen Cappuccino. Den er så naturlig at ingen ser at jeg bruker den. Jeg får bare kommentarer på hvor fin hud jeg har. Pure Colors Mineral Foundation, kr 415.

2. Fantastisk skrubb som jobber aktivt. Beste skrubben jeg har prøvd. Linda Johansen Microdermabrasion Cream, Kr 649.

3. Jeg elsker Linda sine lakker, du trenger kun ett strøk, og fargene er så freshe! Topcoaten hennes elsker jeg fordi den halverer tørketiden. Linda Johansen Nail Candy, kr 139.

Bloggernes skjønnhetsfavoritter

HALAT SOPHIE ASKARI ELSKER: 1. Linda Johansen Microdermabrasion Cream, kr 649. 2. Pure Colors Mineral Foundation, kr 415. 3. Linda Johansen Nail Candy, kr 139. © FOTO: Produsentene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Marie Skjønnhetsblogger=

Marie Ullevoldsæter

Jobber som brand manager for Høyer, og blogger på marieullevoldsaeter.com

Marie Ullevoldsæter

- Hvordan holder du energien på topp?

Jeg er veldig glad i juicer, særlig med ingefær. Jeg går også masse turer med hunden min, det er både koselig og energigivende. Prøver også litt yoga, det er deilig for både kropp og sinn. I tillegg elsker jeg å tilbringe tid med familie og venner, det gir meg masse overskudd.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Smil og vær glad, da gløder man. Og så er det aldri feil med en god natts søvn!

Favorittprodukter:

1. Jeg er avhengig av gode leppepomader, og dette er en av favorittene. Elizabeth Arden 8hr Cream, kr 249.

2. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Ommerse Daily Reneval Crème, kr 895.

3. Jeg sverger til kompaktpudderet fra Kanebo, på grunn av gode dekkevner, og bruker den både dag og kveld. Kanebo Compact pudder, kr 335.

Bloggernes skjønnhetsfavoritter

MARIE ULLEVOLDSÆTERS FAVORITTER: 1. Elizabeth Arden 8hr Cream, kr 249. 2. Ommerse Daily Reneval Crème, kr 895. 3. Kanebo Compact pudder, kr 335. © FOTO: Produsentene

Gine Skjønnhetsblogger=

Gine Margrethe Kaarstein Larsen (24)

Jobber med markedsføring i Line of Oslo, og blogger på ginemargrethe.com

Gine Margrethe Kaarstein Larsen

- Hvordan holder du energien på topp?

Jeg må ærlig innrømme at jeg har ekstremt mye energi. Jeg jobber mye og sitter sjelden stille. Ellers spiser jeg måltider regelmessig hver tredje time og drikker to liter vann hver dag. Jeg prøver å spise sunt, men her er jo alt relativt. Men mange av mellommåltidene mine består av frukt og grønt.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Mitt beste skjønnhetstips er å gå for en litt naturlig look med fin glød. Velg riktig farge når det kommer til pudder og rouge. Ellers er vann nr. 1. Man venner seg fort til å drikke mye vann, og når det først er gjort, går det som en lek.

Favorittprodukter:

1. Har jeg alltid i nærheten. Da er leppene fuktige og kysseklare hele tida, hehe! Carmex leppepomade, kr 39.

2. Jeg er trofast til id-pudder. Det gir en naturlig og frisk finish. Id Bare Minerals, kr 399.

3. Denne fjerner alle urenheter, minsker rynker og det får huden til å jobbe selv. Offects Exfoliating fra Obagi, kr 780.

Bloggernes skjønnhetsfavoritter

GINE MARGRETHE KAARSTEIN LARSEN KLARER SEG IKKE UTEN: 1. Carmex leppepomade, kr 39. 2. Id Bare Minerals, kr 399. 3. Offects Exfoliating fra Obagi, kr 780. © FOTO: Produsentene

Marianne Skjønnhetsblogger=

Marianne Theodorsen (30)

Jobber som DJ, butikkmedarbeider og hobbyfotograf. Blogger på styledevil.faksimile.no

Marianne Theodorsen

- Hvordan holder du energien på topp?

En lang gåtur i sola og god musikk på øret funker alltid for meg.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Smil og vær positiv. Sure folk er ikke fine. Basta.

Favorittprodukter:

1. En favoritt fra første gang jeg prøvde den. Jeg bruker den under foundation eller som highlighter på kinnbeina. Den gir en fantastisk glødMac Strobe Liquid Lotion, kr 300.

2. Den beste røde leppestiften. Sitter som et skudd og fresher opp et morratryne. Nam! Mac lipstick i fargen ruby woo, kr 175.

3. Jeg er plaget av tørr hud, men denne kremen har reddet både ansikt og armer. Et must for meg! Embryolisse Lait-Crème Concentre, kr 199.

Bloggernes skjønnhetsfavoritter

MARIANNE THEODORSENS MUST: 1. Mac Strobe Liquid Lotion, kr 300. 2. Mac lipstick i fargen ruby woo, kr 175. 3. Embryolisse Lait-Crème Concentre, kr 199. © FOTO: Produsentene

Ada Skjønnhetsblogger=

Ada Kristine Nilsen (22)

Jobber som frilansjournalist, modell og blogger. Blogger på ahintofpeppermint

Ada Kristine Nilsen

- Hvordan holder du energien på topp?

Jeg trener pilates og kickboksing så ofte jeg kan. Gjerne etterfulgt av en «Ada spesial» fra Smoothie Xchange. Men som alle vet: Alger, smoothie og trening er ikke hele veien til energi og overskudd. Fyller siste rest med rødvin, yndlingsmusikk og fine folk.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Forelsk deg, eller finn på mye fanteri med gode venner.

Favorittprodukter:

1. Dette vidunderproduktet funker som en mild fruktsyrepeeling. Gir huden en jevn farge. Elixir Even Tone Advance, kr 890.

2. Jeg var skeptisk til vidunderkremer helt til jeg hilste på Rudoph. Noen ting må bare oppleves. Rudolph Care Facial oil, kr 920.

3.Jeg har brukt denne duften i flere år, og har opplevd at folk løper etter meg på gata for å spørre hvilken parfyme jeg bruker. Duften er av det andogyne slaget, og helt himmelsk. Black Afgani parfyme fra Nasomatto, kr 1150.

Bloggernes skjønnhetsfavoritter

ADA KRISTINE NILSENS VIDUNDERPRODUKTER: 1. Elixir Even Tone Advance, kr 890. 2. Rudolph Care Facial oil, kr 920. 3. Black Afgani parfyme fra Nasomatto, kr 1150. © FOTO: Produsentene

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!