Christina Yvonne Borgen (32) fikk stylisten hjem for å sprite opp garderoben etter et år i mammapermisjon og komfortable klær.

Hun håper hun kan få hjelp til å finne et utgangspunkt i de klærne hun allerede har, og få inspirasjon til å sette sammen plaggene sine i helhetlig kombinasjoner.

Dessuten øsnker hun hjelp til å definere en passende stil for akkurat henne.

Sofistikert og kul stil

Det er ei søt og smilende jente som møter oss i døra, men etter en rask titt i klesskapet hennes er det mye som tyder på at hun liker å kle seg komfortabelt, og ikke helt vet hvordan hun skal kle seg etter sin unge alder og flotte fasong.

Her bugner det nemlig av behagelige koseplagg som tynnstrikkede gensere, cardigans og bomullstopper, og bare noen få skjørt og dressjakker som er litt utdaterte.

Christina forteller at hun veldig gjerne vil ha en sofistikert og kul stil, men flere av de nyinnkjøpte plaggene hennes har tvert imot et søtt og romantisk uttrykk og snitt.

Hmm, her trengs det en kyndig hånd!

Skattejakt i skapet

NY GIV: Med litt sminke og enkle grep fant Christina Yvonne igjen piffen. Kjolen hun har på seg ble ganske så annerledes med et hoftebelte til, og kan brukes med dressjakke på jobben - og uten dressjakke hvis hun skal ut med jentene etter jobben. Støvlettene er praktiske og kule og kan brukes til det meste. © Foto: Ina Damli

Se bra ut på jobb

Christina har hatt mammapermisjon i et år, men nå er hun tilbake i jobb som selger innen interiør. Det betyr at hun reiser mye og møter folk fra hele landet - og da bør man jo helst se presentabel og fin ut!

Det hun trenger er basisplagg. Men en kjapp titt i klesskapet til Christina avslører at garderoben mangler noen viktige plagg som blazer, dressbukse, et enkelt og fint svart skjørt og ankelsko med hæl som både er komfortable og kule.

Med slike plagg kommer du langt i jobbhverdagen, de kan kombineres med hverandre, og trenger kun ulike topper for å variere fra dag til dag.

Christina kan også investere i et par skjorter. Selv om hun ikke er en utpreget skjorteperson, finnes det varianter som er mindre stive.  

Vi fant, vi fant!

Men Christina har absolutt mye brukbart! Her er for eksempel en fin jeans og skinnjakke. Hun har flere hverdagskjoler som kan brukes under en grov genser, sånn at de fungerer som skjørt.

Med mørk olabukse og den eneste skjorta hun har i skapet kombinert med den grå skinnjakka, blir det et ledig hverdagsantrekk som verken er for stivt eller for avslappa.

Med et røft brunt belte som henger litt på hofta, får Christina en kul look!

Skattejakt i skapet=

FIN PÅ JOBB: 1. Dobbeltspent blazer fra InWear, kr 1999,- Nytt og kult snitt! 2. Ankelstøvlett fra Mango, kr 799,- 3. Dressbukse fra InWear, kr 1099,- Kan brukes til skjorte, blazer og en enkel strikket genser. Det perfekte basisplagg! © Foto: Ina Damli

Få fram beina!

Christina har lange, flotte bein som er viktig å få fram, derfor er det fint med topper som ikke er altfor lange og som gjør at beina ser kortere ut.

Det er også viktig å se på kvalitet når man handler strikk, som gjør at plagget holder seg lenger og ser like vakkert ut neste år.

Fargemessig har Christina mest svart i klesskapet. Her trengs det litt mer farger! Det får bli Christinas oppgave neste gang hun skal på shopping.

Det er bare små, enkle grep som trengs for å oppdatere garderoben til Christina, og om hun følger disse vil hun se smashing ut både på jobb, hverdag og fest.

Skattejakt i klesskapet

BEHOLD OG INVESTER: 1. Christina har en søt og yndig kjole, som lett kan strammes opp ved hjelp av ei dressjakke. 2. Blåfargen i Christinas genser er nydelig til øynene og håret hennes. 3. Skjorte fra MQ, kr 399,- Enkelt snitt, frisk farge. 4. Smykke fra Mango, kr 449,- © Foto: Ina Damli

Anette von Osten

Vinterskoene du trenger nå

Hold deg tørr og varm på føttene i vinter med sesongens kuleste boots

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!