Nå er vi midt i den rare overgangen fra sommer til høst. Temperaturene variere fra pluss tjue (mmmm) til tre (brrr) grader. Det er sol og regn om hverandre, som om årstiden liksom ikke helt har bestemt seg ennå. August er en litt sånn måned.

Overgangsmåneden

Selv om vi selvsagt krysser fingre og tær for en indian summer, så må vi vel innse at vi ikke kommer til å kunne gå å vifte med tærne i sandaler i hele august. Da kan jo de fine bootsene fra Bikbok være kjekke å ha. Perfekte til cowboy-trenden som sniker seg innover oss nå. Men vi vil jo ikke bare være cowgirls-hele tiden. Derfor er det fint å ha noe med nagler på. Nå er det omtrent nagler på alt, så har du nagle-dilla, kan du virkelig få utfoldet deg denne høsten. Vi liker godt den rød nagleveska fra Zara for eksempel.

Og er det en farge du bør bare kaste deg over først som sist, så er det vinrødt. Du kan antakelig bade i vinrødt når butikkene bare får inn alle høstvarene sine, og her er det bare å gå bananas!

Leopard og dyreprint generelt er fortsatt på elsk-listen, og spesielt står jeansene høyt på ønskelista. Denne fra Gina Tricot har en langt hyggeligere pris enn "originalen" til Current/Elliott, og det liker vi jo!

Og er det noe du skal ta med deg inn i høsten, så er det store fine statementsmykker, gjerne med fargede stener.

God shopping!

=

NOE Å HA I SKAPET: 1. Skjorte fra H&M, kr 349,- 2. Jeans fra Gina Tricot, kr 399,- 3. Kjede fra Bik Bok, kr 249,- 4. Sko fra never Denim hos Bok Bok, kr 1199,- 5. Veske fra Zara, kr 679,- © produsenter

=

ENDA MER Å HA I SKAPET: 1. Vest fra Gina Tricot, kr 399,- 2. Skjorte fra Cubus, kr 299,- 3. Støvletter fra Bik Bok, kr 399,- 4. Veske fra Zara, kr 899,- 5. Shorts fra H&M, kr 349,- © produsent

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!