Vi blir jo aldri lei av jeans, og kan vi egentlig få for mange? Nei, tror egentlig ikke det.

Nå er det leopardmønstret, vinrødt, kamuflasje og dipdye som vi har lyst til å få inn i klesskapet som allerede er fullt av fine, men litt mer vanlige blå og svarte jeans. Det er fortsatt skinny jeans det går mest i, selv om du finner både rette bein, skikkelig sleng og den mer moderate boot cut'en i butikkene.

Leopard

Noen av de fresheste på jeansfronten nå, er den fine leopardprinten frontet av Current/Elliott. Kjedebutikkene har heldigvis kastet seg på, slik at her får du rimeligere varianter mange andre steder. H&M har for eksempel en variant i blå til den nette sum av 399 kr.

1) Med print i grått, svart og hvitt fra J.Brand, kr 1200 på Yoox.com.

2) Perfekt blå og med ltit opprulling, perfekt til pumps og ankelstøvletter. Fra Current/Elliott, kr 2000 hos Mytheresa.com.

LEOPARD: 1) Fra J.Brand, kr 1200 hos Yoox.com, 2) Fra Current/Elliott, kr 2200 hos Mytheresa.com © FOTO: Produsentene

Militært

Militært skal det være, og ikke bare på jakkefronten. Kamuflasjebuksene på Zara ble utsolgt på et blunk, vi får bare håpe de fyller på lagrene snart og at de andre kjedebutikkene snart også hopper på trenden, for det var ikke så enkelt å finne rimelige og fine kamo-bukser. De fra Current/Elliott er jo upåklagelige, men litt dyre kanskje? Enklere er det å finne militærgrønne jeans, det fører blant annet MQ, Lee og Bikbok for å nevne noen.

1) Kamuflasje-jeans fra Current/Elliott, kr 1780 hos Youshehe.com.

2) Militærgrønne jeans med lommer og detaljer, kr 399 på Bikbok.

KAMO: Kamuflasjejeans fra Current/Elliott, kr 1780 hos Youshehe.com 2) Militærgrønn fra Bikbok, kr 399. © FOTO: Produsentene

Dip dye

Nå har vi dip dyet håret og klærne våre i hele sommer, og nå fortsetter vi med jeansen. Dersom du heller liker tie dye-stilen, så finnes det også masse å velge mellom. Den litt mer subtile dip dye-stilen får du mange steder. Vi liker godt disse to:

1) Lys og mørk grå fra Bikbok (buksa heter Groupie 95), kr 399.

2) Hakket mer dramatisk, er Just Cavalli sine i svart-hvitt. Kr 2200 hos Net-a-porter.com.

DIP DYE: 1) Fra Bikbok, kr 399. 2) Fra Just Cavalli, kr 2200 hos Net-a-porter.com © FOTO: Produsentene

Vinrød

En klassisk høstfarge som vi omfavner med begge hendene. Denne fargen vil du se på omtrent alt du kan kle på deg denne høsten! Og vinrød, eller plommefarget om du vil, er forresten veldig fin å bruke lag på lag, gjerne i forskjellige toner. Ellers er er vinrødt vakkert til kremfarger, hvitt og svart, gråtoner og beigetoner. Og ekstra kult er det om du løfter antrekket med et lite hint av neon.

1) Vinrøde jeans fra Cubus (modellene heter Abbey), kr 399.

2) Disse jeansene er såkalt "coated", og har en litt mer skinnende overflate. Veldig fint til strikk for eksempel. Zoul fra MQ, kr 499.

VINRØDE JEANS: 1) Fra Cubus, kr 399. 2) Fra MQ, kr 499. © FOTO: Produsentene

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!