De norske sommerkveldene kan bli ganske kjølige, og da er deilig å ha noe godt og varmt å pakke seg inn i. Helst uten at det går på bekostning av stilen.

Vi har funnet tolv stilige og varme gensere som passer perfekt for den norske sommeren, i tillegg til at alle har en god pris som ikke tømmer lommeboka.

Kombiner med både shorts og skjørt

Tynne strikkegensere er en kjempefin kombo denimshortsen som de fleste har minst en versjon av i skapet denne sommeren. Dytt den fremste delen av genseren ned i shortsen, og du ser øyeblikkelig casual og kul ut.

Strikkegenseren er også perfekt til de lårkorte og trange skjørtene som det florerer av i butikkene denne sesongen. En litt oversized genser gir en fin brytning til det trange og korte skjørtet.

FRA VENSTRE: H&M (kr 149), Bik Bok (kr 399), Cubus (kr 299). © FOTO: Produsent.

Våg å gå for farger

Farger er en het trend i sommer, og fremhever en nydelig sommerbrun hud. Du kan gjerne kombinere flere knallfarger om du tør.

Mønster er også populært denne sesongen, og gir en kul festivalfølelse til antrekket. Gå gjerne for en atzek-mønstrete genser, og heller ikke her vær redd for å kombinere mønstre. Bare pass på å gjøre det riktig.

FRA VESNSTRE: Selected Femme (kr 399), Lindex (kr 299), Bik Bok (kr 299). © FOTO: Produsent, nelly.no

FRA VENSTRE: Lindex (kr 249), Cubus (kr 299), H&M (kr 199). © FOTO: Produsent.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!