Tonje Norum

Tonje Norum er Kamilles moteansvarlig. Hun startet sin karriére som stylistassistent i motemekkaet Paris, før turen gikk innom Elle hvor hun jobbet som motemedarbeider i noen år, før hun endte opp som Kamilles store moteguru.

Ny sesong og nok en jungel med nye sko! Støvletter kan brukes til alt. De er lekre til jeans, til hverdagsskjoler og partyantrekk. Men hva skal man velge?

Skal man være fornuftig? Gå for høye hæler? Semskede? Fuskepels?

Heldigvis har de store designerne vist både praktisk og litt mindre praktisk (men akk så lekker) skomote på catwalkene denne høsten.

Har du problemer å finne frem til et par du ønsker i høst?

Vi har tatt et dypdykk og funnet frem til våre favoritter blant flate og praktiske, galante klassisk høye støvletter, lekre feminine ankelstøvletter og etniske drømmer!

Her fins det utallige varianter av materialer, print og detaljer. Så er det opp til deg og finne et par som passer din fot og stil.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!