Mange kjendiser prøver seg som designere om dagen, selv om det er langt fra alle som lykkes.

Men blant dem som faktisk gjør det aller best, finner vi ingen ringere enn Victoria Beckham.

Ikke lenger harry fotballfrue

Fotballfruen og den tidligere popstjernen har i flere år bygd opp sitt eget moteimperium, bestående av jeans, solbriller og flere parfymer, men det er for sine kjolekolleksjoner at Victoria Beckham virkelig gjør suksess.

Og en viktig årsak til dette er at kjendiser verden over ganske enkelt elsker kjolene hennes.

Det rene og klassiske snittet gjør kjolene perfekte for den røde løperen, samtidig som Beckhams egen moteteft gjør at kolleksjonene er helt i tråd med trendene og fargene som gjelder for sesongen.

Victoria Beckham har gått fra å bli sett på som en småharry fotballfrue til å bli en designer som roses opp i skyene av de viktigste motemediene.

I BECKHAM-DESIGN: Brooklyn Decker, Olivia Palermo, Kate Winslet og Eva Longoria.=

I BECKHAM-DESIGN: Brooklyn Decker, Olivia Palermo, Kate Winslet og Eva Longoria. © Foto: Stella

I BECKHAM-DESIGN: Danielle Lineker, Jennifer Hudson, Minka Kelly og Katherine Jenkins i kjoler fra Victoria Beckham.=

I BECKHAM-DESIGN: Danielle Lineker, Jennifer Hudson, Minka Kelly og Katherine Jenkins i kjoler fra Victoria Beckham. © Foto: Stella

Drømmer om Michelle

Victoria Beckhams kjoler har blitt sett på svært mange av de viktigste kjendisene på den røde løperen, og dette er ekstremt god PR for en relativt fersk designer.

Stjerner som Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Eva Longoria og Gisele Bündchen er bare en brøkdel av stjernene som har lagt sin elsk på Beckhams design.

Men Victoria Beckhams drømmeklient har fortsatt ikke blitt sett i kjolene. Beckham drømmer nemlig om å kle opp USAs førstedame Michelle Obama.

- Jeg hadde elsket å designe en kjole for Michelle Obama, absolutt! Jeg synes hun er helt utrolig, hun er en veldig sterk kvinne og hun er helt nydelig, har Victoria Beckham tidligere uttalt, ifølge Huffington Post.

- Jeg elsker kvinner og jeg ønsker å få kvinner til å føle seg bra og vakre, og jeg tar det som et kjempekompliment at kvinner liker å bruke kjolene mine og de ser fantastiske ut i dem. Det viser bare at kjolene mine kan være flatterende for kvinner i alle varianter og størrelser, og det er jo det det handler om. Kjolene mine dreier seg om å skape en illusjon og et flott snitt, sier Beckham.

VICTORIA BECKHAM: Her er noen av plaggene fru Beckham har designet for høsten.=

VICTORIA BECKHAM: Her er noen av plaggene fru Beckham har designet for høsten. © Foto: AP

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!