Friske farger er en av de tydeligste trendene i tiden som kommer, og gult er blant favorittene til designerne denne sesongen.

Del

Den perfekte sommerfargen

Gult symboliserer varme og energi, derfor er den en perfekt fargen å gå for når våren nærmer seg.

I år kan du gå for flere nyanser. Alt fra neongult til varmere gultoner ble sett på catwalken.

Den mest populære varianten er likevel den helt rene, sitrongule fargen.

De ekstra trendy kler seg i gult fra topp til tå. Enten i form av en lang kjole, eller flere gule plagg i forskjellige toner på over- og underkroppen.

GÅR FOR GULT: Gule plagg i alle varianter prydet catwalken for denne sesongen.=

GÅR FOR GULT: Gule plagg i alle varianter prydet catwalken for denne sesongen. © Foto: Stella

Slik bruker du trenden

Gult er en kraftig farge som vekker oppmerksomhet. Om du synes det blir vel mye å gå i gult fra topp til tå, holder det i massevis med en enkel detalj i gult.

Nå kommer fargeglade bukser for fullt i motebildet, og hva passer vel bedre enn et par gule?

Ellers er et par gule pumps et godt valg om du vil sette litt farge på antrekket. Bruk dem med en mer fargenøytral bukse for å få ekstra fokus på skoene.

En annen viktig trend som kommer er såkalt «color blocking», altså å kombinere i flere kraftige farger i samme antrekk. Her er gult perfekt i kombinasjon med oransje, grønt og rosa.

FRA VENSTRE; Bukse fra Weekday (kr 300), belte fra Asos.com (kr 63), pumpd fraZara (kr 599), veske fra Asos.com (kr 625), neglelakk fra Konad Nail Art (kr 49), kjole fra Weekday (kr 500) og kjole fra HogM (kr 199).=

FRA VENSTRE; Bukse fra Weekday (kr 300), belte fra Asos.com (kr 63), pumpd fraZara (kr 599), veske fra Asos.com (kr 625), neglelakk fra Konad Nail Art (kr 49), kjole fra Weekday (kr 500) og kjole fra HogM (kr 199). © Foto: produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!