Det er ingen tvil om at denne damen kommer til å bli flittig kopiert i tiden som kommer.

Den blå kjolen Kate Middleton hadde på seg da forlovelsen med prins William ble annonsert, ble utsolgt fra butikker og på nett bare timer etter at pressekonferansen var over.

Share

Billig kopi

Kjolen er fra det britiske merket Issa, og er en klassiske kjole med draperinger og lange ermer. Stoffet er silkejersey og kjolen har en prislapp er i underkant av 3300 norske kroner.

Men de som gikk glipp av av den populære kjolen kan nå trøste seg med at billige kopier allerede er i butikk.

Den britiske butikkjeden Tesco har fått laget en tilnærmet helt lik variant av kjolen, bare med kortere ermer og til en betydelig lavere pris, ifølge avisen The Mirror.

Kjolen har en prislapp på rundt 150 norske kroner og butikkjeden satser nå på at kopien vil bli like populær som orginalen.

- Mange kvinner ønsker seg en kopi av kjolen. Vi regner med å selge den ut raskt, sier Jan Marchant i Tesco til The Mirror.

Om du vil ha en rimelig kjole, finner du 50 varianter under 500 kr her!

KOPIEN OG ORGINALEN: I midten ser man den orginale Issa-kjolen, mens til høyre er kopien fra Tesco.=

KOPIEN OG ORGINALEN: I midten ser man den orginale Issa-kjolen, mens til høyre er kopien fra Tesco. © Foto: AP/produsenten

Kates favorittmerke

Det er ikke rart at flere butikker nå satser på kopier av kjolen, den ble nemlig utsolgt skremmende fort.

- Siden forlovelsen ble annonsert, har vi blitt oversvømt med forespørsler om Issa, fortalte innkjøper ved Harvey Nichols Averyl Oates til britiske Vogue.

- Kjolen som ble brukt av Kate ble utsolgt nesten øyeblikkelig. Issa er et av våre mest solgte merker, og anvendeligheten i plaggene gjør at de både kan brukes på dagtid og til spsesielle anledninger, sier Oates.

Dette er ikke første gang Kate Middleton viser seg i klær fra Issa. Det britiske merket er nemlig en av Middletons personlige favoritter, og hun har tidligere blitt sett på første rad under Issas motevisninger i London.

KLASSISK STIL: Kate Middletons stil blir nok kopiert av mange i årene som kommer.=

KLASSISK STIL: Kate Middletons stil blir nok kopiert av mange i årene som kommer. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!