Oppskrift

Gluten- og melkefrie Rocky Roads

Kos deg med disse i helgen!

Vann i munn! Disse må vi bare prøve ...
Vann i munn! Disse må vi bare prøve ... Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan / glutenogmelkefri.com
Sist oppdatert

Vi skal ikke påstå at de er direkte unne - men de kan i hvert fall nytes av de aller fleste! Til helgen skal vi kose oss med disse fristende godbitene fra Gluten og melkefri. Det skader heller ikke at de er ufattelig enkle å lage!

Du trenger:
170 g Smøremyk rapskokos
4 ss mørk sirup

400 g Coop mørk kokesjokolade
1 pk Semper havredigestive

140 g hvite, små marshmallows fra Søstrene Grene
Litt flaksalt

Smelt sirup og rapskokos i en kjele. Ta kjelen av varmen og ha over oppknekt sjokolade og la den smelte mens du rører godt.

Knus kjeks i en pose og ha det over sammen med marshmallows og salt. Bland alt godt.

Hell sjokolademassen over i en form på 20 x 20 cm med bakepapir. Avkjøl i kjøleskap til dagen etter.

Løft sjokoladen ut av formen og del den opp i firkanter med en skarp kniv.Oppbevares lufttett.

Oppskriften er gjengitt etter avtale med Kathrine Kragøe Skjelvan / glutenogmelkefri.com.

Smart og lufttett oppbevaring.
Smart og lufttett oppbevaring. Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan / glutenogmelkefri.com

Denne saken ble første gang publisert 14/01 2016, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også