Lite er vel deiligere en mørk november kveld enn en rykende varm suppe.

Disse supergode og næringsrike suppene er dessuten en flott måte å få i seg nok vitaminer og antioksidanter i høst- og vintermånedene.

Finn din favoritt!

Indisk blomkålsuppe

Du trenger (til 3 personer):

1 blomkålhode

3 dl grønnsaksbuljong

1 stor gul løk

2 ss olje

1 ss cummin

1 ts koriander

1 ts kardemomme

1 ts karri

1 ts koriander

1/2 boks kokosmelk

blomkålsuppe, supper

INDISK: Blomkålsuppe med kokosmelk og deilig krydder er perfekt i høstkulda. © Foto: Desiree Andersen

Slik gjør du:

1. Start med å kutte opp blomkål og koke dette mørt i buljong.

Imens: Kutt opp løk og fres dette i olje, sammen med alt krydderet.

2. Hell over blomkål og buljong og la dette koke ferdig.

3. Mos det hele til en glatt masse i en blender, tilsett kokosmelk og gi det hele et lite oppkok.

4. Pynt med chilliflak og sitrontimian.

Nydelig med nanbrød og hummus til!

Les mer på bloggen til Desiree her!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!