Det finnes mange gode og sunne alternativer til brødskiva. Både saftige matmuffins, deilige lapper og eltefrie rundstykker egner seg utmerket til frokost, lunsj og kveldsmat.

Er du glad i det søte, men ønsker å spise sunt i hverdagen - bør du prøve Tonje Rønnings nydelige bananbrød.

Bruk gjerne godt modne bananer, som du kanskje egentlig ville kastet. De er nemlig søte, myke og veldig gode på smak.

Du kan følge Tonje på Instagram på @tonjeronning.

 

Du trenger:

3 bananer

1 ts natron

50 g kokospalmesukker eller sukker

1 boks mager kesam

2 egg

100 g siktet speltmel eller hvetemel

200 g havremel

 

Slik gjør du:

1. Mos bananene med stavmikser, rør inn natron og sett til side.

2. Bland sammen det tørre, og bland så det våte sammen med bananene.

3. Smør en brødform, hell i røren og topp brødet med valnøtter.

4. Stek på 160 grader i 1 time.

Smaker ekstra godt med peanøttsmør, eller sjokoladepålegg hvis man vil unne seg litt ekstra.

 

Følg oss!

Instagram: @kamillenorge & @kamillepuls

Facebook: Klikk her!

Flere deilige oppskrifter:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!