© Foto: Bulls

Med en neve nøtter, rosiner og annet godis trenger du bare en liten syndig bit – eller to ...

 

Du trenger:

7 dl hvetemel

7 ½ dl sukker

6 ss kakao

2 ts vaniljesukker

250 g melange

(Ev. ½ Japp kuttet i terninger – kan sløyfes)

6 egg

100 g hakkede nøtter, f.eks. valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter

 

Slik gjør du:

1. Bland alle de tørre ingrediensene, og rør inn egg og smeltet smør.

2. Hell røra i en liten langpanne (20x35 cm) stek i 10–12 minutter på 220°C.

3. For å sjekke om kaka er ordentlig stekt, kan du stikke en trepinne ned i den. Om det henger litt deig igjen på trepinnen, er den ferdig. Den seige og klassiske browniekaken er litt seig, da er den aller best.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!