Folkets gelépris

10. Bringebærgelé

Bringebærgelé (laget av Christine Lorentzen).

HERLIG DESSERT: Friske bær støp inn i gelé er populært og elegant.

HERLIG DESSERT: Friske bær støp inn i gelé er populært og elegant. Foto: privat

Publisert Oppdatert

Slik lager du Christines Bringebærgelé:

1. Smelt 1 liter Piano Bringebærgelé i en kjele på svak varme.

2. La den avkjøles til romtemperatur, men fortsatt flytende.

3. Legg friske bringebær i en gjennomsiktig skål eller porsjonsglass.

4. Tøm avkjølt gelé over bærene og la det stivne i kjøleskap i tre timer. Porsjonsglass stivner raskere enn store porsjoner.

Server med Piano Vaniljesaus. Denne metoden egner seg godt til å lage gelélokk til kaker også.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag