Oslo/studio 20120123; Kamille: Redaksjonelle medarbeidere. Åslaug Græsvold=

Dette blogginnlegget er skrevet av:

Hedda Bjerén (34) som jobber som redigerer i Kamille. Hun bor i Oslo med sønnen sin, Didrik, på 10 år og deres franske bulldog, Snoopy.

Festkomite

Som seg hør og bør; en real fest har en festkomité!

Og årests besto av reporter Åslaug, moteansvarlig Tonje N og redaksjonsjef Tonje A, som var veldig hemmelighetsfulle rundt planleggingen.

Det eneste vi andre fikk beskjed om, var å møte opp på Nationalteatret T-banestasjon og se etter ei nissejente.

Glitter og stas

15 festkledde Kamille-jenter gjør som de får beskjed om, og tropper opp på avtalt sted.

Der sto nissejenta klar, og geleidet oss raskt bort til frisørsalongen Karlsson Barlindhaug - INGEN sure miner, for å si det sånn!

Inne på salongen var det dekket på med deilig snacks og boblevann, og alle fikk ordnet hår og makeup. Stemningen ble satt umiddelbart!

=

OPPE HØYRE: Utgavesjef Caroline blir fikset på håret av den flinke frisøren. NEDE VENSTRE: Interiøransvarlig Line hjelper redaksjonssjef Tonje med neglelakken. NEDE HØYRE: Redigerer Maria, reporter Åslaug og redigerer Birgit har alle fått ordnet håret. Se så fine! © Kamille

OPPE VENSTRE: Redigerer Åshild, skjønnhetsansvarlig Anette og redigerer Hedda koser seg med forfriskninger, mens de venter på en ledig frisørstol. OPPE HØYRE: De fine armbåndene vi fikk i goodeibagen. NEDE VENSTRE: Redigerer Hanne og AD-Hanne stylet og fine og klar for dansegulvet! NEDE HØYRE: Redigerer Birgit, Reporter Åslaug, interiøransvarlig Line og redigerer Maria, alle fikset og fine. © Kamille

Da alle hadde vakre krøller og proff makeup bar det videre bort til restaurant Olympen på Grønland.

Der ventet deilig julemat, etterfulgt av dansing på Pigalle!

Og dermed ringer vi julen inn!

=

Hele gjengen - klare for party! GOD JUL! © Kamille

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!