Slik lager du Camillas Angry Bird:

1. Smelt 1 liter Piano Jordbærgelé i en kjele på svak varme (1 literspakning gir ca. 6 porsjoner).

2. Hell geleen oppi en vid, rund bolle.

3. La den stivne i kjøleskap 3-4 timer.

4. Dypp bollens utside i varmt vann i 5 sekunder og snu den på hodet på en flat tallerken.

5. Kjevle flat 100 gram hvit marsipan og skjær ut en halvmåneformet bit til haken. Stikk ut to marsipansirkler til øyne og fest 2 sorte non-stop med litt melisglasur. Bruk 2 sorte lakrisbåter til øyebryn. Nebb og hanekam lager du av oransje marsipan og fester disse med tannpirkere. Oransje konditorfarge får du der de selger bakervarer, bakeutstyr og kakepynt. F.eks butikker i Meny-kjeden, Jernia, Traktøren og Cacas.no.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!