Kort sagt:

+ God konsistens

+ Fukter godt

+ Holder på fuktigheten

+ Noen positive ingredienser


- Bruker for land tid på å trekke inn

- Huden kan bli klissete, spesielt de feteste hudtypene

- Noen negative ingredienser

Påføring:

Niveas ansiktskrem har en fyldig og god konsistens som lett lar seg smøre utover i ansiktet. Det tar litt tid før den trekker ordentlig inn, og det føles som om noe av kremen blir liggende igjen utenpå.

Resultat:

Kremen fukter godt, og holder huden fuktet og myk gjennom hel dagen. Det skal sies at kremen er ganske fet, og kan bli for mye for de med fet/kombinert hud og de som sliter med en del urenheter.

Ingredienser:

Produktet inneholder solbeskyttelse og vitaminene E og B5, noe som er positivt. Finner også en del fuktighetsbindende ingredienser. Positivt at kremen ikke inneholder mineralolje.

Skulle gjerne sett flere pleiende og aktive ingredienser.

Finner BHT, som er kreftfremkallende ved oralt inntak. Denne ingrediensen er nest nederst på ingredienslistn, og mengden vil ikke utgjøre noen fare for hudkreft. Den vil heller ikke penetrere langt nok ned til å komme inn i blodstrømmen, men ingrediensen er uansett ikke noe positivt.

Parfyme er nederst på listen, noe som er positivt siden for mye parfyme kan skape irritasjoner og allergi.

Duft:

Har en frisk og ungdommelig lukt som man ikke blir lei av i løpet av dagen.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 59

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!