Generelt

Du er klinkende klar over hva du har å tilby dine omgivelser, og er rede til å vise verden at du er moden for oppgavene som måtte ligge foran deg, selv om det ikke er helt på det rene ennå hva det er som vil bli krevet av deg. Tida er inne til å avslutte noe og begynne på annet, sier stjernene.

Kjærlighet

Er du singel? Sitt ikke og vent på at andre skal komme til deg. Gå ut og vær tilgjengelig, sier stjernene. Når du får øynene opp for en ny flamme, er det ikke noe som kan stanse deg i å innlede et forhold til idealpartneren din. Prioriter alenetid med din kjære hvis du alt har en kjæreste, slik at denne sommeren preges av intense møter mellom to sjelevenner.

Jobb og penger

Det ligger an til et skikkelig lønnsløft for deg. Men det betyr ikke at du bør ta på deg spanderskoene. Når pengene endelig kommer, kan det lønne seg å legge litt til side til store regninger som venter like rundt hjørnet. Pengene du får, er en belønning for solid arbeid. Fortsett med det, ikke minst hvis du jobber med forskning eller dokumentasjon. Stå på, selv om du møter motstand, sier stjernene.

Ferie

Med travle tider i møte, både sosialt og på jobb, er det viktig at du bruker feriedager til å konsentrere deg om deg selv og dine egne behov. For å lade batteriene skikkelig trenger du å være for deg selv. I ordløse møter med naturen vil du kunne se innover i deg selv og hente mål, energi og ny mening.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!