Annonse

Silje Julie Golf

Redaksjonen Kamille

Dobbelthake? Smink den bort

Disse enkle triksene, som faktisk funker, gjør at du kan bli mer fornøyd.

Til 4 personer

Tilberedningstid: 10 min. + koking

Pris: ca. 30,-

Du trenger:

2 ss smør

1 ss olivenolje

1 liten løk, hakket

4 gulrøtter, hakket

7 dl kyllingbuljong

1 ts malt kummin

2 ss revet, fersk ingefær

¼ ts cayenne

2 dl gresk/ tyrkisk yoghurt, el. matyoghurt

Slik gjør du:

Smelt smøret i en kjele sammen med olivenolje på middels varme.

Ha i hakket løk og la det surre til løken er blank, ca. 5 min.

Ha i gulrot og buljong.

Kok opp på høy varme, skru ned og la det putre til gulrotbitene er myke, ca. 20 min.

Kjør det hele i omganger i en blender eller bruk en stavmikser rett i kjelen.

Tilsett kummin, ingefær og cayenne.

Smak til med salt.

Server med en klatt yoghurt.

Tips! En mer asiatisk variant? Tilsett 1 boks kokosmelk, litt ingefær, chili og ferskkoriander. Ha gjerne i kyllingbiter også.

Oppskriften er levert av Hanne Buxrud

Les også:

Sjokoladecookies med marshmallows

Linsesuppe

Potetsuppe

Relevante saker

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre.

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Test: Long-lasting leppestift

Hvor lenge sitter en rød leppestift?

Røde lepper er populært i førjulstiden, derfor har Klikk Motes sminkeekspert testet seks populære merker for å se hvilken som sitter lengst