FG00002587-06 FOR EDITORIAL USE ONLY. Warmth from the ocean. Stick bread. Recipe available. (Photo by Gallo Images/Sarie/Donna Lewis)=

Gled deg selv og de du er glad i med et rykende fersk brød på pinne. Foto: Bulls © Gallo Images / Sarie

Du trenger:

500 g hvetemel

2 ts bakepulver

5 ss sukker

1 ts salt

1 dl olje

2 dl lunkent vann

Slik gjør du:

Bland det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. Del deigen i fire klumper. Tvinn dem rundt en pinne.

Stek brødet på grill eller bål til det er gjennomstekt og slipper pinnen.

For en gourmetvariant, finhakk 200 g chorizopølse, en 1/2 pottefrisk basilikum og elt den inn i deigen.

Finn denne og flere oppskrifter fra opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no

Har du tips til hva vi bør skrive om i Kamille? Send inn ditt tips her!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!