Noen foretrekker kaffe, andre kakao eller te. Uansett hva du vanligvis drikker kan vi anbefale te fra Pukka, for en nesten-vårlig fornyelse for kroppen og kjøkkenskapet. Er du av typen som liker god design på embalasjen innfrir Pukka der også. Teen får du i 24 ulike varianter til kr 59,-. Her er tre av våre favoritter:

Pukka te=

Pukka te © produsenten

Licorice & cinnamon

En fantastisk blanding med lakris, kanel og mørke toner fra kakaobønne og ristet sikoryrot. Et supert alternativ til kaffe. Passer til de fleste anledninger og de mest kresne ganer. Ren glede i en kopp og bedre enn kaffe for magen. Inneholder lakrisrot, kakaobønne, ristet sikory, kardemommefrø, kanelbark og fenikkelfrø. 100% økologisk.

Pukka te=

Pukka te © produsenten

Detox

Forny og rens kroppen med denne pleiende blandingen av urter egnet til å regulere fordøyelsen og med å lette kroppens renseprosess. La deg forbause av at noe så smakfullt kan gjøre så godt! Vinner av Great Taste Gold i 4 ganger. Inneholder Anis, Fennikel, Lakrisrot, kardemomme, koriander og sellerifrø.100% Økologisk.

Har du tips til hva vi bør skrive om i Kamille? Send inn ditt tips her!

Pukka te=

Pukka te © produsenten

Three Tulsi

Tulasi, eller hellig basililkum brukes tradisjonelt til å åpne hjertet og sinnet og gi mental klarhet og oppmerksomhet. Regulerer og gir næring. Studert i vesten for sin positive effekt på cellefornying og beskyttelse, og sin positive effekt på betennelsestilstander. Inneholder grønn hellig basilikum, lilla hellig basilikum og sitron hellig basilikum blader. 100% økologisk.

Se alle tetypene her!

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!