Sendt inn av: Vibeke Nordahl

Ingredienser cupcakes:

  • 250 g smør
  • 4 dl sukker
  • 5 eggehviter
  • 2 dl melk
  • 6 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 pakke dots doble sjoko-cookies

Framgangsmåte:

Lag en luftig smørkrem ved å piske smøret mykt og tilsette sukkeret. Pisk inn eggehvitene. Sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker inn i røren, og pisk inn melken vekselvis. Del opp dotskjeksene, hver kjeks i 4 deler. Bland de med litt mel, og rør forsiktig inn i deigen. Fordel deigen i muffinsformer, fyll de 3/4 fulle.

Stek midt i ovnen på 175 grader i 20-25 minutter. Avkjøl cupcakene.

Ingredienser frosting:

  • 250 g smør
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1.5 dl melk
  • 14 dl melis
  • dots doble sjoko-cookies

Framgangsmåte:

Frosting:

Pisk smøret mykt og tilsett vaniljesukkeret. Tilsett melken og tilsett litt og litt melis, og pisk godt mellom. Del dotskjeksene opp i små biter. Rør forsiktig inn i frostingen.

Påfør frostingen på cupcakene, og pynt med en dots på toppen.

Pynt:

dots doble sjoko-cookies

Tilbake til hovedartikkelen

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!