I mars kommer plata Never Ever Going Back. Hildes første barn kommer nå i desember.

Mer info på www.hildelouise.com

Du trenger:

250 g meierismør

250 g sukker

300 g sjokolade (gjerne med minst 54% kakao)

165 g hvetemel

8 egg

(til 10 porsjoner)

Slik gjør du:

Smelt smøret, og ha i sukker og sjokolade (smeltet i vannbad). Rør inn melet, og bland inn ett og ett egg av gangen. Fyll smurte kaffekopper eller muffinsformer med sjokolademassen. Stekes på ca. 200 °C i ca. 8 minutter til overflaten har fått en fin stekeskorpe. Serveres med is og

skogsbærsuppe

Skogsbærsuppe

350 g blåbær

125 g multer

125 g bringebær

120 g tyttebær

1 dl Muscato d asti

2 liter vann

2 dl sukker

Slik gjør du:

Kok opp vann, sukker og vin (man kan bruke en annen type hvitvin, eller droppe den). Bland bærene i den varme sukkerlaken, og la de stå og trekke til de er myke. Kjør hele blandingen sammen med en stavmikser, til du får en tykk masse. Sil den tykke massen gjennom en fin sil, slik at du blir kvitt alle steinene. Smakes til med melis og sitron.

Oppskrift: Sindre Rugelsjøen Lie.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!