For 15 - 20 år siden sto forkortelsen SMS for noe så kjedelig og snusfornuftig som Sparing Med Skattefradrag. Siden den tid er vi nordmenn blitt storforbrukere av SMS og sender 3,4 milliarder tekstmeldinger i året! Flesteparten går umiddelbart i glemmeboka. De inneholder dagsaktuelle beskjeder om forsinkelser på toget, henting av unger og handlelister på RIMI. Men noen SMS'er lagrer vi på telefonen og i hukommelsen. Det er de som ga oss hjertebank, klump i halsen eller hakeslepp. Noen SMS'er forandrer livet vårt. Noen bærer bud om fødsler, andre om død. Noen frir på SMS og noen slår opp. Der telegrammet høytidelig overbrakte sitt kortfattede budskap om livets milepæler i gamle dager, får vi nå alle nyhetene på en bitte liten skjerm.

Vil du dele den mest uforglemmelige tekstmeldingen du har fått med Kamille? Vi ønsker oss poetiske, romantiske, nostalgiske, rørende, dramatiske eller morsomme SMS'er. Aller helst vil vi ha meldingen akkurat slik den sto, med samme skrivemåte, tegnsetting og symboler. Kanskje nettopp din SMS kommer på trykk i Kamille? Send bidraget ditt i feltet under!

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!