1169606 indoor dentistry study cabinet medicine dentistry woman young 25-30 blonde dentist doctor mask gown respirator mouth glove hold instrument portrait vertical=

Hva tenker du om tannlegeyrket? God lønn og hyggelige menneskemøter eller skrekk tenner og dårlig ånde?

Vi tilbringer alle døgnets lyseste timer der, og da bør vi jo trives. Men verden er jaggu full av jobber vi er glad for å slippe. Men kan vi egentlig enes om hva som er en kjip jobb? Eller er det sånn at mens én mener søppelkjøring er ekkelt, vil en annen sette pris på fordeler som lange ettermiddager og god lønn?

Hva er den verste jobben du kan tenke deg? Liksminkør? Dotømmer? Telefonselger? Intimbarberer? Kamille skal lage en reportasje hvor vi møter damene som har jobbene du ikke vil ha. En kikk i krokene er spennende, og kan ta knekken på noen fordommer i samme slengen. Men først, hjelp oss å finne de aller verste. Hvilken jobb gir deg ståpels? Gravgraver? Rottefanger? Tannlege? Kyllingoppdretter? Kanskje du selv har en jobb folk reagerer negativt på, mens du stortrives?

Send oss en mail!

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!