Det er lenge siden tatoveringer var forbeholdt sjøulker og lyssky individer.

Tatovering er blitt stuerent, og denne dama er gudbenådet med med nåla. Selv har hun samlet rundt 40 tatoveringer fra verdens beste tatovører, pluss at hun lar venner som hverken kan tatovere eller tegne, gi henne et varig minne.

Du kan lese mer om kjendistatovøren i Kamille nummer 4-09, som er i salg 23. februar. I mellomtiden kan du nyte det fargerike synet i bildegalleriet over.

Kat Von D Kat Von D=

Kat Von D Kat Von D © Discovery Channel

Kat er en av fremtidens store Hollywood-ikoner.

=

Fotograf Bjørn Opsahl tok nylig bilder av Kat for bladet Mann.

Vi spurte ham hva han synes om henne:

- Jeg tror gutter og jenter digger henne nettopp på grunn av at hun er så ærlig, langt fra perfekt, og alltid har den sexy whiskylatteren ventende. Karismaen hennes er i særklasse. Vi møtes innimellom, og hun er alltid like hjertelig. Hun er glad i nordmenn, og det merkes. Hun setter pris på at vi ikke er så brautende som amerikanere, og så liker hun kunsten vår. Man kan dra paralleller mellom Kat og Robbie Williams; de er begge ærlige outsidere med mørke sider som appellerer like mye til begge kjønn. Kat er en av fremtidens store Hollywood-ikoner.

Se mer av Kat Von D i "LA Ink" på Discovery Channel hver fredag.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!