Solveig Pedersen

Tolk dine sexdrømmer

Har du hete drømmer om sjefen eller eksen din? Frykt ikke.

Det britiske kvinnemagasinet Take a Break har skrevet flere artikler om såkalte tyrkiske toyboys som flørter, sjekker opp og senere utnytter voksne, britiske kvinner på ferie i Tyrkia. Ifølge vg.no oppfordrer kvinnemagasinet leserne til å skrive under på en "toyboy-forpliktelse" slik at de ikke skal la seg utnytte av unge, kjekke, tyrkiske menn under sydenturen.

Fengsels for sex på stranden>>

Kvinner ønsker sex i ferien>>

Betalt for sex

Magasinet skal etter det vg.no erfarer ha skrevet en rekke artikler om godt voksne britiske kvinner som har betalt for å ha sex med gigoloer i Tyrkia. Take a Break skal ha fortalt om bartendere og gigoloer som har prostituert seg for å tilbringe en hel natt med en kvinne for beløp mellom 100 til 250 pund per natt, altså mellom 1000 og 2600 kroner. Det skal i magasinet ha stått reportasjer om kvinner som har blitt forelsket i de tyrkiske mennene og som har tapt både formuer og ekteskap i Storbritannia. Redaktør Rebecca Fleming i Take a Break sier til vg.no at hun tror flere hundre kvinner har skrevet under på forpliktelsene som magasinet har utarbeidet og som skal forhindre dem i å gå til sengs med yngre menn uten rent mel i posen.

Gigoloer har blitt et tydelig problem i Tyrkia. I høst kunne tv2nyhetene.no melde at en hotelldirektør på charterstedet Marmaris i Tyrkia sparket samtlige av de mannlige pikkoloene fordi de gikk langt over det som regnes som vanlig roomservice-rutiner med kvinnelige hotellgjester.

Tilbake til reiseforsiden>>

Har feriesex uten kondom>>

Eksotiske kjønnssykdommer>>

Har noen "prøvd seg" på deg i syden? Fortell om det i kommentarfeltet under!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!