EUROPAS ALLER BESTE: Dette hotellet, La Recidencia på Mallorca, er kåret til Europas beste overnattingssted.=

EUROPAS ALLER BESTE: Dette hotellet, La Recidencia på Mallorca, er kåret til Europas beste overnattingssted. © Foto: Orient Express

Reisemagasinet Condé Nast Traveller har basert på sine leseres tilbakemeldinger kåret Europas aller beste hoteller. For å bo på et av hotellene som står på 10-på-topp listen må du reise ut av Norges grenser.

Her ser du listen over Europas beste hoteller:

1. La Residencia

På Mallorca ligger La Residencia, hotellet som er kåret til Europas aller beste hotell. Hotellet sanker flest poeng på grunn av sine flotte omgivelser og hotellets dekor.

2. Hotell Splendido

I Portofino i Italia finner man Europas nest beste hotell, Hotell Splendido. Dette er et elegant og raffinert hotell med en fantastisk utsikt.

NUMMER TO: I Italia finner vi hotell nummer to på listen over de beste hotellene i Europa, fantastiske Hotel Splendido i Portofino.=

NUMMER TO: I Italia finner vi hotell nummer to på listen over de beste hotellene i Europa, fantastiske Hotel Splendido i Portofino. © Foto: Hotel Splendido

NUMMER FIRE: Hotel Cipriani i Venezia er blant verdens beste hoteller.=

NUMMER FIRE: Hotel Cipriani i Venezia er blant verdens beste hoteller. © Foto: Hotel Cipriani

3. San Domenico Palace Hotell

På vakre Sicilia i Italia finner vi listens tredje beste hotell, nemlig San Domenico Palace Hotell. Mye av æren av å ha kommet så høyt opp på listen av de 100 beste hotellene i verden, kan hotellet takke den fantastiske beliggenheten for.

4. Hotel Cipriani

Det er i Italia vi finner det Europeiske hotellet som befinner seg på fjerde plass på listen, nemlig det lille Hotel Cipriani i Venezia. Hotellet ligger midt i en flott hage på enden av øya Giudecca, 30 minutter med båt fra St. Mark's Square.

NUMMER TRE: San Domenico Palace Hotell på Sicilia.=

NUMMER TRE: San Domenico Palace Hotell på Sicilia. © Foto: San Domenico Palace Hotell

BUDAPEST: Det er i Budapest du finner Europas femte beste hotell.=

BUDAPEST: Det er i Budapest du finner Europas femte beste hotell. © Foto: Four Seasons Hotels

5. Four Seasons Hotel Gresham Palace

I Budapest i Ungarn ligger Four Seasons Hotel Gresham Palace, et luksuriøst hotell som tilhører den eksklusive Four Seasons Hotell-kjeden. Hotellet har en fantastisk utsikt over elven Donau og åsene til Buda.

6. Ciragan Palace Kempinski

Flotte Ciragan Palace Kempinski ligger i Istanbul i Tyrkia og er kåret til det sjette beste hotellet i Europa. Hotellet har flott usikt over vannet og ligger sentralt - i nær avstand til byens uterestauranter og utesteder.

SE BILDENE: Verdens kuleste svømmebasseng>>

ISTANBUL: Flotte Ciragan Palace Kempinski ligger i Istanbul i Tyrkia og er nummer seks på listen.=

ISTANBUL: Flotte Ciragan Palace Kempinski ligger i Istanbul i Tyrkia og er nummer seks på listen. © Foto: Ciragan Palace Kempinski

ROMA: I Roma kan du bo på Europas syvende beste hotell, Hotel de Russie.=

ROMA: I Roma kan du bo på Europas syvende beste hotell, Hotel de Russie. © Foto: Hotel de Russie

7. Hotel de Russie

Europas syvende beste hotell, Hotel de Russie, ligger i hjertet av Roma. Hoteller ligger sentralt til, midt mellom spansketrappen og den kjente plassen Piazza del Popolo.

8. Hotel Arts Barcelona

Reiser du til Barcelona finner du hotellet som ligger på åttende plass over Europas beste. Hotell Arts Barcelona ligger ved stranden med en flott utsikt over Middelhavet.

NUMMER NI: Europas niende beste hotell ligger i Paris.=

NUMMER NI: Europas niende beste hotell ligger i Paris. © Foto: Meurice Hotel

9. Le Meurice Paris

I den romantiske franske hovedstaden Paris ligger det niende beste hotellet i Europa, Le Meurice Paris.

10. Hotell Caruso

I byen Ravello ligger Hotell Caruso, som befinner seg på plass nummer 10 på listen over Europas beste hoteller. Hotellet ligger idyllisk til ved den vakre Amalfi-kysten i Italia.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!