Vi gir flere av Kamille-leserne muligheten til å bli ny og denne gangen var det lærer Mariann Schjelderupsen (28) fra Eidsvoll som fikk en drømmedag.

- Det var kjempegøy! En morsom opplevelse. Så herlige mennesker! Smilet gikk nesten helt rundt, hele dagen!

Mariann er ei sporty og glad jente som liker å trene og å gå lange turer.

- På fritiden er jeg mye med venner og familie, og sier aldri nei til en shoppingtur! Jeg trives aller best når jeg kan ligge på ei solseng med en god bok.

- Hvorfor vil du ha hjelp med stilen?

- Siden jeg jobber på en ungdomsskole ender jeg ofte med å gå helt likt kledd som elevene. Jeg ønsker en litt mer voksen stil, uten å bli for damete.

En enkel genser og et skinnskjørt er et kult statementantrekk. Stilig og avslappet, og passer både til fest og hverdags.

Bli ny, makeover

CHIC: Mariann har på seg genser fra Bik Bok, kr 299. Skjørt fra Bik Bok, kr 349. Sko fra Claks hos Shoe Lounge, kr 1395. Øredobber fra Lindex, kr 199. PLUKK: Kåpe fra H&M, kr 799. Veske fra Bik Bok, kr 299. Skjorte fra Fall Winter Spring Summer, kr 1250. Skinnskjørt fra Lindex kr 1799. Øredobber fra H&M, kr 70. Sneakers fra Zara, kr 799. © Foto: Lars Evanger / Produsentene

28-åringen ble anbefalt å gå for en sporty stil, som fungerer godt både på jobb og fritid.

- Når det gjelder fargevalg på sminke og klær fikk jeg beskjed om at jeg godt kunne bruke varme farger, noe jeg mer eller mindre har unngått før. Veldig fornøyd med hvordan håret ble også.

Bytt ut joggeskoene med høye hæler, og gi det sporty hverdagsantrekket et feminint løft!

Bli ny, makeover

SPORTY: Jakke fra Lindex, kr 499. Skinnveske fra Helmer, kr 3299. Sneakers fra H&M, kr 499. Boots fra Apair, kr 2999. Collegegenser fra Costummade, kr 299. Jeans fra Never Denim, kr 599. © Foto: Lars Evanger / Produsentene

Ekstra volum

- Mariann trengte oppfriskning i etterveksten. Vi la derfor inn en mørk farge som matcher hennes egen farge i lengdene. Deretter tok vi en god fuktighetskur for å tilføre ekstra glans, forteller frisør- og makeupartist Christine Mellem.

bli ny, hår

NATURLIG: En god kur legger også ned alle småhårene og gir det en frisk og naturlig look på 1-2-3. © Foto: Lars Evanger

- Vi avsluttet med en god føn med rundbørste for å gi håret ekstra volum. Helt til slutt gikk vi over med en rettetang for å gi håret ekstra bevegelse og tilfeldige krøller i lengdene.

Frisk glød

- Huden til Mariann er superfin! Hun har litt fregner, så for å ikke dekke de helt til la vi kun et mineralpudder for å jevne ut rødhet, sier makeupartisten.

makeover, sminke

VARME TONER: Siden øynene til Mariann er litt blågrønne valgte vi å framheve det blå med en lys oransje/gulltone som fikk øynene til å skinne. © Foto: Lars Evanger

- Deretter la vi litt solpudder på kinnbena, panne og haken for å gi henne litt frisk glød. Med litt naturlig lipgloss og noen strøk med maskara så var hun klar for photoshoot.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!