Sigrid Schei Lorentzen (27)

Bor: På Galgeberg i Oslo.

Jobber som: Journalist i TV2.

Kroppsfasong: Timeglass.

Sigrid (27) har en greie for svarte plagg, som hun gjerne styler med midje-belter. Å markere livet er tross alt alfa og omega for en med timeglassfigur.

Vi tok en prat med den blide dama, la deg inspirere av svarene!

SIGRID ER IKKE SÆRLIG JÅLETE: Men siden hun elsker å sminke og pynte seg i helgene, trekker det nok opp snittet litt. © FOTO: Johanna Siring

- Hvordan shopper du?

- Jeg er nok en impulsshopper. Har jeg gått et par måneder uten å kjøpe et eneste plagg, kan jeg få en skikkelig trang til å ha en skikkelig «shopping spree». Så da arrangerer jeg det for meg selv.

TIPS: Om ikke plagget er innsvinget fra før av, kan du knyte et belte der. Og det er ikke bare kjoler som kan gjøres mer flatterende med et belte i livet – Sigrid bruker det gjerne på jakker og kåper også. © FOTO: Johanna Siring

- Hva ser vi deg gjerne i?

- Det er typisk meg å gå i svart, året rundt, fordi jeg synes at det tar seg best ut. Selv om jeg synes det er veldig fint når andre kler seg i farger.

TIPS: Om du er usikker på hvilke accessoirer som passer din kropp best, kan du gjøre som Sigrid og pimpe opp antrekket med neglelakk i stedet. © FOTO: Johanna Siring

- Hva slipper aldri inn i skapet ditt?

- Det er visse ting jeg rett og slett ikke kler, men det har jeg forsonet meg med. Slengbukser går bare ikke. Det passer ikke til meg, fordi jeg har stor rumpe og store lår. Løse maxikjoler eller store tunikaer kan jeg heller ikke ha, det er ikke særlig flatterende.

RØVERKJØP: De to kjolene fra Pia Tjeltas første kjole­kolleksjon for by TiMo, som hun fikk til en brøkdel av prisen på vareprøvesalg, er Sigrids aller beste kjøp. © FOTO: Johanna Siring

- Neste kjøp?

- Jeg har ennå ikke tatt meg råd til en ordentlig veske, så det ønsker jeg meg veldig. Mange jenter bruker jo halve månedslønna si på det, uten å kimse, men jeg har ennå ikke fått meg til å trekke kortet. Da drar jeg heller på ferie.

STILIKON: Kate Moss har fått sin plass på veggen i stua. © FOTO: Johanna Siring

- Ditt beste stylingtips?

- Kle deg i plagg som fremhever de slankeste punktene på kroppen din. Jeg elsker for eksempel kjoler som fremhever hals, midje, legger og ankler.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!