23.7-23.8

Løven

Det går framover, stille og rolig, selv om du ikke oppdager det med én gang.

LØVEN

LØVEN

Publisert Oppdatert

Generelt

Du har lett for å henge deg opp i hindringer som dukker opp. Men før sommeren er på hell, vil selv du oppdage at mangt og meget har forandret seg til det bedre. Lykke og glede vil forgylle alt du gjør, sier stjernene.

Kjærlighet

Familie er viktig for deg. Du går gjennom ild og vann for å beskytte og hjelpe dem du ­holder av. Noen ganger glemmer du deg selv i ditt strev for å gjøre andre lykkelig. Du er flink til å skape tradisjoner som samler dine kjære rundt deg. Denne egenskapen vil blomstre nå, enten du er singel eller har en kjæreste. Delt glede er dobbelt glede, sier stjernene.

Jobb og penger

I forbindelse med jobb eller karriere gjør du klokt i å trå varsomt nå. Ta deg i vare når du uttaler deg om en spesiell sak. Andre vil nemlig ha en tendens til å ta det du sier på ramme alvor, selv om du egentlig mener det som en spøk. Derfor kan det lønne seg å tenke seg om før du sender av gårde en morsom replikk. Når det gjelder penger, bør du være nøktern. Husk at penger ikke vokser på trær.

Ferie

Det viktigste for deg denne sommeren vil være å sette av nok tid til å være for deg selv. Det trenger du nemlig. Skjem bort deg selv med et spaopphold eller en massasje. Skru ned tempoet og nyt en god bok uten å tenke på alt du burde gjøre. Ta vare på helsen din. Uten den er du intet, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning