22.5-21.6

Tvillingene

Ta vare på din kjære denne sommeren. Og har du ingen kjæreste, er det gode sjanser for å få det!

TVILLINGENE

TVILLINGENE

Publisert Oppdatert

Generelt

Hodet ditt er fullt av tusen ideer rundt hvordan du kan utnytte alle mulighetene som dukker opp. Innimellom kan du kanskje tenke at det blir litt for mye av det gode. Men i løpet av sommeren vil du ha greid å legge et fundament som vil vare i lang tid. Lytt til din indre stemme, sier stjernene.

Kjærlighet

Du har ikke all verdens tid når det gjelder kjærlighet akkurat nå. Men er du singel, kan du vente deg en het sommer. Hvis du er i et parforhold som du betrakter som relativt stabilt, kan mangelen på ekte nærvær skape uroligheter. Selv om du vanligvis ikke liker å krangle, kan det ene ordet ta det andre. Bli ikke den som sitter igjen og angrer, sier stjernene.

Jobb og penger

Det ligger an til travle dager på jobben. Du er energisk og viljesterk. Det kan skape problemer, fordi du står i fare for å overkjøre noen som trenger mer tid til å fordøye endringene du foreslår. Men ideene dine vil snart gi klingende mynt i kassen, så rent økonomisk går du gode dager i møte. I tillegg vil det dukke opp nye, overraskende inntektsmuligheter for deg. Skynd deg langsomt, sier stjernene.

Ferie

Å slappe av og la dagene fly står ikke øverst på agendaen din denne sommeren. Like fullt er det viktig, ikke minst for familie og venner, at du gir deg selv lov til å sette ned tempoet. Friluftsliv, for eksempel i form av en fottur, vil gi deg den riktige kombinasjonen av aktivitet og avspenning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning