21.4-21.5

Tyren

Kreativ og omsvermet. Dette lover godt!

TYREN

TYREN

Publisert Oppdatert

Generelt

Du har i lang tid følt deg svært kreativ. Men sannheten er at du ikke helt har visst hva du skal gjøre med alle ideene dine. Til tider har du følt at de bare har vært i veien. Men nå vil alt bli mye klarere for deg. I løpet av de neste ukene vil du oppdage at impulser fra fortiden vil drive deg framover.

Kjærlighet

Hvis du allerede er i et forhold, vil sommermånedene sørge for rikelig med varme mellom dere. Ikke bare føler du deg mer attraktiv. Partneren din vil også få øynene opp for hvilket kupp han eller hun har gjort. Har du ingen fast partner for tiden? Det kan det fort bli en slutt på. Om ikke annet vil du oppleve at dansekortet ditt er mer fulltegnet enn på lenge.

Jobb og penger

Et av livsområdene der de nye ideene dine vil blomstre, er på jobb- og karrierefronten. Selv om det du driver med ikke er spesielt kreativt, vil du oppdage at ideene dine vil gagne både deg og kollegene dine. Dessuten vil de skape underverker for deg rent økonomisk. Hvis du har planer om å starte for deg selv, kan det være lurt å være litt diskret. La ikke andre bade i din pengebinge, sier stjernene.

Ferie

Selv om mye av oppmerksomheten er rettet mot studier eller jobb, er det viktig å ta en time out nå og da. En reise med et kulinarisk tilsnitt vil være midt i blinken, spesielt hvis du kan lære mer om sunn livsstil. Hvis du ikke kan reise bort, bør du trimme hjemme. Vær snill mot deg selv, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning