21.3-20.4

Væren

Du er som en magnet, så pass på å tiltrekke deg gode ting.

VÆREN

VÆREN

Publisert Oppdatert

Generelt

Sommeren er ikke bare en tid der du nyter ytre varme. Fokuset rettes mot den indre varmen du utstråler. Som en magnet trekker du andre til deg takket være din styrke og energi. Tida er inne til å løfte fram noe som lenge har ligget i bakgrunnen, selv om utfallet er usikkert. Ikke nøl lenger, sier stjernene.

Kjærlighet

Stabilitet og glede preger dine personlige relasjoner nå, enten det dreier seg om familie, venner eller en kjæreste. Like fullt kan det dukke opp tordenskyer i horisonten. På et eller annet tidspunkt kan det være at du mister tålmodigheten med en person du bryr deg om. Det viktigste er at du ikke sier noe du kan komme til å angre på siden, sier stjernene.

Jobb og penger

Selv om du ikke har all verdens lyst til å jobbe, vil du likevel ha glede av det du holder på med. Du får anledning til å rydde opp i og forsterke karriereambisjoner. Men de store økonomiske uttellingene lar vente på seg. Har du hatt problemer med å holde deg til det planlagte budsjettet ditt, er det på tide å gjøre noe med det. Hvis ikke, kan du komme til å måtte suge på labben når høsten kommer.

Ferie

I år bør ferien tilbringes sammen med familie og gode venner. For noen kan det bety å reise bort fra hverdagens miljø tilbake til røttene. For andre kan sommergleden finnes like rundt husets fire hjørner. Fokuser på samvær og opplevelser. Den gode sommerferien behøver ikke koste skjorta, sier stjernene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning