Celina gjør som «Sex og singelliv»-Carrie

Ingen fest uten Fendi

Celina Midelfart får ikke nok av vesker fra eksklusive Fendi. Det gjør heller ikke Carrie Bradshaw – Sarah Jessica Parkers legendariske «Sex og singelliv»-alter ego.

VESKE OG VENNINNE: Sarah Jessica Parker, alias Carrie, og Celina Midelfart stiller med samme tilbehør når de skal på party.

VESKE OG VENNINNE: Sarah Jessica Parker, alias Carrie, og Celina Midelfart stiller med samme tilbehør når de skal på party. Foto: Foto: Bulls og Tom Hansen

Publisert Oppdatert

Celina Midelfart (35) og Sarah Jessica Parkers rollefigur i «Sex og singelliv» har begge vært tilhengere av italienske Fendi helt siden luksusgiganten lanserte sin Baguette-modell for drøye 11 år siden.

Nå er det imidlertid clutchvesken Sweet Box som gjelder.

Og mens Carrie Bradshaw går for fargeglad oransje, satser Celina på den sorte og mer klassiske varianten når hun skal på fest.Vesken har Fendis bokstaver inngravert på forsiden,og koster rundt 10.500 kr.

Etter at Carrie bar Sweet Box-vesken i «Sex og singelliv»-filmen, en av årets store filmsuksesser, har salget av denne modellen nærmest eksplodert.

Så populær er vesken, at Fendi nylig lanserte den i glitrende gull, perfekt for årets partysesong. Men stilbevisste Celina skaffet seg selvfølgelig vesken lenge før hysteriet tok av, og bar sin lille sorte allerede i januar.

Les også:

Kjoleduell: Hvem kler Fendien best?

Glitrende julefavoritter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning