H&M

Testens billigste briller scorer like bra på UV-beskyttelse som den dyreste.

H&M: Kvaliteten trekker ned, men totalt sett får du mye brille for en veldig billig penge. Designet er det heller ikke noe å si på.

H&M: Kvaliteten trekker ned, men totalt sett får du mye brille for en veldig billig penge. Designet er det heller ikke noe å si på.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Alle brillene i testen fikk toppkarakter på beskyttelse mot UV-stråler. H&M står for testens billigste brille. Liker du den og UV-beskyttelse er viktig for deg, er det absolutt ingen grunn til å gå for dyrere alternativer hvis du ser etter briller som varer en sesong. Hvis du derimot planlegger langsiktig, er det ikke sikkert denne brillen bør bli ditt førstevalg. En av H&M sine satsinger for sommeren 2013 er en av to i testen som scorer under 4 når det kommer til kvalitet og holdbarhet. Likevel er de optiske egenskapene gode og de scorer høyere enn både Marc Jacobs og Tom Ford på optiske egenskaper. Sett i forhold til pris, får du mye brille for pengene.

Resultatene er i utgangspunktet målt i en skala fra 1- 5, hvor 5 er høyeste karakter. Vi har valgt å regne om disse til en skala fra 1-6, hvor 6 er høyeste karakter.

UV-beskyttelse: 6,0

Optiske egenskaper/lysgjennomslipp/refleksjon: 5,4

Kvalitet (slagfasthet, fleksibilitet, motstandsdyktighet mot riper): 4,7

Smuss og vannavstøtende egenskaper: 4,8

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 60

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning