Zlatan har en utrolig skarp luktesans og en klar visjon. Med denne parfymen har vi skapt en fremtidig duftklassiker.

Olivier Pescheux

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Zlatan Ibrahimovic er en av verdens mest kjente idrettsutøvere, men 34-åringen viser seg å ha flere talenter enn på fotballbanen.

Nå lanserer han duftkolleksjonen Zlatan Ibrahimovic Parfums, og den første duften "Zlatan"  vil bli tilgjengelig i Kicks-butikker i Norge fra den 12. august.

- Samlet det beste

Duftserien for herre er utviklet i samarbeid med den verdenskjente parfymøren Olivier Pescheux, som står bak blant annet Dior, Lanvin, Diptyque og Paco Rabanne sine dufter.

Zlatan har selv bidratt i prosessen som har tatt flere år, og sørget for at parfymen har fått et sporty og sofistikert preg, helt i tråd med hans egne karakter.

- Vi har gjort en fantastisk jobb, jeg og teamet. Vi har samlet de beste for å skape det beste. Nå har jeg en egen parfyme som jeg er veldig stolt over, har Zlatan Ibrahimovic uttalt.

Parfymen er en frisk duft i sitruskategorien og inneholder noter av bergamott, gress, pepper, laubærblader, hvit lavendel, tre og lær, og egner seg til både dag- og kveldsbruk.

I tillegg til parfymen, som kommer til å koste fra kr 499, inngår også dusjgelé, bodyspray, deostick og deospray i kolleksjonen; produkter de antar vil bli ettertraktet hos Zlatans yngre fans.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!