Nå braker det løs!

Det kribler i magen, overalt i redaksjonen henger fargerike designerkjoler og telefonene står ikke stille. Det kan bare bety én ting: Det er tid for ELLEs sommerfest!

I år slår vi virkelig på stortromma og inviterer for første gang til fest i selveste Frognerparken! Rekordmange har meldt seg på for å feste med ELLE på ærverdige Frognerparken Kafé i kveld, og vi gleder oss til tidenes fest med over 600 av Norges stiligste damer og menn.

Det blir glitter og glam, boblende drikke, deilig fingermat, og dans og moro ut i de sene nattetimer. Nå ser det ut til at til og med værgudene, som har vært usedvanlig hissige de siste ukene, spiller på lag med oss. Hurra!

Mellom kl 19.00 og 20.00 streamer vi sommerfesten live på ELLE.no i samarbeid med TLC. Så klikk deg inn her kl 19.00 så får du se alle de kuleste kjendisantrekkene, få Carolines stylingtips og følge årets mest moteriktige fest fra innsiden.Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!