Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Bare sånn tilfelle du hadde gått glipp av det: 90-tallet er tilbake. Vi snakker om undertøyskjolen, den adidasinspirerte joggedressen (jepp, den med striper), badesandalene, grungestilen, og nå fotlenken.

Dette har vært en under-radaren-microtrend som har vært overskygget av de andre 90-tallstrendene, men når solen har begynt å varme titter den fram fra under buksene.

De siste sesongene har flere og flere lagt sin elsk på de ankelkorte buksene, noe som gir rom for en aldri så liten «ankelkløft».

På catwalken ble den vist sammen med skatesko hos Calvin Klein, flettet hippielenke hos Tommy Hilfiger og søt og sofistikert hos Chloé.

Fra venstre: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Chloé

Fra venstre: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Chloé

Det er mange muligheter, enten du liker å ha et statementsmykke rundt ankelen eller foretrekker en tynn og elegant versjon.

Miranda Kerr har en fin gullenke. Rihanna har en samling av flere, eller vår favoritt; fotlenken sammen med et par Gucci-loafers.

Fra venstre: Gucci loafers og ankellenke, Rhiannas samling og Miranda Kerrs elegante gullenke.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!