Nike Tech Fleece er noe som er et veldig progresivt materiale i form av utvikling... Det ser så enkelt ut, men for noen som er opptatt av tekniske detalher og er litt nerdete, slik som jeg er, om produkt og design, vil virkelig anerkjenne hvordan det er laget, fordi det faktisk er veldig vanskelig å gjøre.

Kim Jones

Plagenne er lette å bringe med seg og kommer med integrerte stropper for enkel pakking

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

I dag kommer den andre delen av samarbeidet mellom NikeLab og Louis Vouittons Kim Jones.

Jones har jobbet hos blant annet Hugo Boss, Alexander McQueen og Mulberry før han nå har vært hos Louis Vouitton i fem år. Den britiske designeren har en forkjærlighet for sneakers og sportswear, og etter at han fikk sitt første par med Nikes som 12 åring har han bygget opp en sneakersamling på 500 par.

Den første delen, som kom i sommer, var rettet mot mennesker i konstant bevegelse. Denne gangen har Jones og Nike rettet fokuset mot reising og har laget en kolleksjon ideell for flyreise, tog, bil og stedene det bringer deg.

Flere av plaggene i kolleksjonen, som har fått navnet Packable Sport Style Collection, er laget med Nike Tech Fleece som er hyllet for sin lette vekt og ventilasjon.

Plaggene er lette men varme, og, i likhet med en første delen av samarbeidet, er produsert med hensikt om å gjøre dem lettest mulig å bringe med seg - og mest mulig behagelige og ha på seg. Plaggene de første Nike har laget med integrerte stopper som gjør dem lettere å pakke sammen.

Kolleksjonen består av fem plagg for mann og kvinne, og inkluderer en vendbar nylon bomberjakke, en NikeLab Tech Fleece for mann og kvinne og treningsbukser i samme materiale.

I tillegg introduserer kolleksjonen løpenskoen The NikeLab Air Zoom LWP x Kim Jones som er Nikes første løpesko i Nike Zoom Air-teknologi inspirert av ikoniske Nike Air Max

                                                                                                                                                                         

Kolleksjonen er tilgjengelig fra og med idag hos nike.com/nikelab

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!