Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Velg din favoritt når du skal teste sesongens mest kokette skjønnhetstrend.

60-tallslooken som regjerer denne våren, byr på klassiske, lyse lepper, pastellfarger, voluminøst hår og overdrevne bambivipper, men ikke alt på én gang (med mindre du går for Jeremy Scotts parodiske Barbarella-look).

Velg deg ett eller to elementer, gjerne overdrevne, som Louis Vuittons kule punktvipper eller Fendis skarpe svarte liner.

Kjør på med svart volummaskara for å åpne øynene, enten ved hjelp av lag på lag, som hos Scognamiglio, eller lange løsvipper som hos Marni.

Pasteller var, i tillegg til svart og hvitt, populære farger på 60-tallet, og blåfargen, som er den aller viktigste trendfargen i vår, bør påføres i en dus, rund form rundt hele øyet for å oppnå den rette retro-looken.

Jil Stuart viste vei for hvordan det skulle gjøres på en ultraflatterende måte. Roksanda Ilincic likeså.

Følg ELLE på Facebook!

Jeremy Scott viste fram en svært vågal look, en parodisk Barbarella-look. Velg deg gjerne ut ett eller to elementer av denne. FOTO: Imaxtree

Kjør på med svart volummaskara for å åpne øynene, enten ved hjelp av lag på lag, som hos Scognamiglio. FOTO: Imaxtree

Jil Stuart gikk for en pastellfarget look - nydelig! FOTO: Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!