Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Svenske Emma Wiklund er hjernen bak og ansiktet utad for hudpleieserien Emma S. Wiklund begynte å jobbe som modell da hun var 18 år og tilbrakte 12 år i Paris, Milano og New York som anerkjent toppmodell.

I 2009 startet hun hudpleiemerket Emma S, og brukte sin erfaring som modell for å utvikle prduktene. I dag bor Wiklund i Stockholm, men er fortsatt godt kjent i New York hvor hun tilbrakte større deler av 90-tallet.

Nylig lanserte Emma S. duften Barrow Street  inspirert av årene hun jobbet og bodde i New Yorks Greenwich Village.

I den anledning har Wiklund delt sine aller beste New York tips som minner henne om årene hun tilbrakte i verdens motemekka.

Emmas "beste" i New York:

Byens beste drink: Akkurat i New York synes jeg man skal drikke Dry Martinis, og da gjerne på takterassen på Hotel Gansevoort i Meatpacking district. Gjerne en varm sommerkveld.

Byens beste utested: Det er lenge siden jeg var ute på klubb i New York, men jeg var på The Box for et par år siden på 189 Chrystie som er litt mer som et varieté-teater med innslag av burleske. Det var faktisk skikkelig kult.

Byens beste restaurant: Jeg går alltid på restaurant Indochine som var populær da jeg bodde i New York på begynnelsen av 90-tallet, og restauranten er fortsatt legendarisk. Der spiser man asiatiskinspirert mat og jeg treffer nesten alltid på noen jeg kjenner ,selv om det er 20 år siden jeg bodde der.

Byens beste shopping: Mitt favorittområde er fortsatt Soho der jeg kan løpe mellom eksklusive butikker som Prada til second hand. Skal jeg bevege meg uptown, er Barneys et must.

Byens beste beauty-shopping: Finn en Rickys NYC butikk og shop løs på både hår, makeup og bodyprodukter. Såååå mange morsomme merker, bra stylingverktøy og annet tilbehør.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!