Victoria er en entrepenør i samme ånd som grunnleggeren vår, Estée Lauder. Hun har en reell forståelse av hva kvinner vil ha og ønsker at de skal føle seg vakre både på innsiden og utsiden. Victoria har en lidenskap for skjønnhet og vi er glade for å kunne ønske henne velkommen til vår merkevare.

Jane Hertzmark Hudis, Group President/The Estée Lauder Company

Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Det er i september på Glassmagasinet og Steen & Strøm i Oslo at det skjer: Kolleksjonen som er skapt av en av nåtidens mest hyllede motedesignere i samarbeid med Estée Lauder når nemlig butikkhyllene.

Hvilke produkter det er snakk om er fortsatt ikke avslørt, men det har gått rykter om blant annet den perfekte "nude"-leppestiften.

Om samarbeidet med kosmetikkhuset sier Victoria:

- Hele prosessen har vært både en inspirasjon og en øyeåpner. Dette som det perfekte samarbeidet for meg.

- Jeg har beundret fru Lauder og det mektige selskapet hun har klart å skape, og jeg er spent på å kunne tilby både hennes og mine egne kunder denne makeup-linjen, i tillegg til å kunne spille en liten rolle i hennes visjon.

"Victoria er en entrepenør i samme ånd som grunnleggeren vår, Estée Lauder. Hun har en reell forståelse av hva kvinner vil ha og ønsker at de skal føle seg vakre både på innsiden og utsiden. Victoria har en lidenskap for skjønnhet og vi er glade for å kunne ønske henne velkommen til vår merkevare". -Jane Hertzmark Hudis, Group President/The Estée Lauder Company

Kolleksjonen vil også bli tilgjengelig på victoriabeckham.com og esteelauder.com

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!