Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Enkelte produkter trenger ikke annonser, kjendiser eller spalteplass for å selge - produktene flyer av hyllene uke etter uke, år etter år.

Det er produkter de fleste har hørt om, klassikere som aldri går ut av sortiment eller taper statusen sin. Kultproduktene lever rett og slett sitt eget liv!

Her har vi samlet ti av de beste kultproduktene, som alle bør ha på badehylla.

Weleda Skin Food

Denne prisvinnende kremen kom på markedet allerede i 1926, og følger den samme oppskriften i dag. Det er en natrulig universalkrem med økologiske planteekstrakter fra kamille, ringblomst og stemorsblomst, som virker legende på huden.

Kremen er veldig rik og passer spesielt godt til tørre partier på kroppen og alle med ømfintlig og tørr hud. Skin Food kan brukes på alt fra eksem, mot utslett og kløe, som nattkrem og som beskyttelse i kulda.

Rodin Olio Russo

Kjendiser, modeller og makeupartister verden over elsker denne rene ansiktsoljen, som fukter og beroliger huden. Den består av 11 naturlige oljer med fuktighetsbevarende og aromatiske egenskaper. Oljen kan brukes under dag- og nattkremen din, og kan blandes i alt fra kremer til foundation og du vil ha et mer glødende og nærende resultat. Noen dråper av denne superoljen gir glødene og silkemyk hud. Et must i vinterkulda!

Eve Lom Cleanser

Innholdet i denne krukken har flere ganger blitt utnevnt til verdens beste rens, og det er ikke uten grunn. Den tykke rensebalmen inneholder humleolje, eukalyptus, nellikolje og egyptisk kamille som fjerner absolutt alt av makeup, samtidig som den renser huden i dybden, virker oppstrammende, beroligende og mykgjørende på samme tid.

Kronen på verket er den vevde musselinkluten som skal brukes med celanseren, som eksfolierer huden og øker blodsirkulasjonen. Resultaet er en silkemyk og gjennomrenset hud med en helt egen glød.

Kiehl's Creme de Corps

Kroppskremen «Creme de Corps» er blant det amerikanske merket Kiehl's mest ikoniske og populære produkter. Denne rike kremen har vært på markedet siden 70-tallet og er fortsatt en bestselger takket være ingrediensene som mykgjør ekstra tørr hud.

Kremen inneholder betakaroten, kakaosmør og sesamolje, som alle er veldig nærende og fuktgivende ingredienser. Kremen smelter når den kommer på huden og trekker inn uten å etterlate en fet hinne.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Dette er en ikonisk klassiker som kom på markedet for 30 år siden. Nattserumet fra Estée Lauder skal hjelpe huden med å reparere småskader, forurensning og andre påvirkninger huden møter på i løpet av dagen, og skal i tillegg virke forebyggende på aldring og fremtidige skader. En ekte klassiker som lover resultater.

 

=

KLASSIKERE: 1. Kiehl's Creme de corps, kr 285. 2. Eve Lom Cleanser, kr 575. 3. Rodion Olio Russo, kr 950. 4. Estée Lauder Advanced Night Repair, kr 590. 5. Weleda Skin Food, kr 175. © produsenten

L'Oréal Elnett Hair spray

Gode, gamle Elnett svikter ikke. Det er en grunn til at denne hårsprayen er den ubestridte favoritten til mang en hårstylist. Den lette sprayen både former og holder frisyren på plass, samtidig som den er enkel å børste ut.

Hårsprayen former, holder frisyren på plass og kan lett børstes ut. Og de som ikke liker duften kan nå kjøpe en duftfri variant med helt den samme formelen. Genialt!

Yves Saint Laurent Touche Eclat

Da denne gamle traveren kom på markedet i 1991, var det den første lysreflekterende concealeren på markedet. Over 20 år senere er den fortsatt den beste. Denne tryllepennen har en helt egen evne til å skjule mørke ringer og partier i ansiktet, og nå kommer den attpåtil i sju forskjellige farger. En evig favoritt i sminkepungen.

Clarins Beauty Flash Balm

Det er vanskelig å sette fingeren på hva denne kremen egentlig gjør, men resultatet snakker for seg selv. Et tynt lag med denne askepottkremen i ansiktet, og selv den mest gustne ansiktshuden framstår mer glødende, oppstrammet og gjennomfuktet på et blunk.

Kan brukes som ansiktsmaske for ekstra glød eller som en primer før du legger sminke.

Kiehl's Creme de Corps

Kroppskremen «Creme de Corps» er blant det amerikanske merket Kiehl's mest ikoniske og populære produkter. Denne rike kremen har vært på markedet siden 70-tallet og er fortsatt en bestselger takket være ingrediensene som mykgjør ekstra tørr hud.

Kremen inneholder betakaroten, kakaosmør og sesamolje, som alle er veldig nærende og fuktgivende ingredienser. Kremen smelter når den kommer på huden og trekker inn uten å etterlate en fet hinne.

John Frieda Frizz-Ease Serum

Kvinner med brusete eller krøllete hår sverger til denne lille flasken med hårserum. Frizz-Ease har vunnet mange priser for sin evne til å kapsle fuktighet inne i hvert hårstrå og temme brusete hår uten å gjøre det fett.

Serumet har en beskyttende effekt og gjør selv krøllete hår glansfullt og mer medgjørlig, og anti-frizz effekten holder hele dagen.

Caudalie Beauty Elixir

En ansiktsspray er ikke bare en ansiktsspray. Noen skiller seg klart ut, som Caudalie Beauty Elixir, som er en kombinasjon av fuktspray og serum i samme flaske.

Denne sprayen skal glatte ut huden, stramme inn porene, gi fuktighet og en øyeblikkelig glød til ansiktet. Sprayen inneholder essensielle oljer som øker sirkulasjonen i ansiktet og virker oppkvikkende.

Bruk den under dagkremen din som et serum, eller spray over makeup for å gi ekstra glød.

=

KALSSIKERE: John Frieda Frizz-Ease, kr 135. 2. Caudalie Beauty Elixir, kr 99. 3. L'Oréal Elnett Hairspray, kr 85. 4. Clarins Beauty Flash Balm, kr 330. 5. Yves Saint Laurent Touche Eclat, kr 300. © produsenten

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!