Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Har du våknet opp med hovne øyne etter en lang natt eller med en stor kvise på en dag det absolutt ikke passer?

Det er heldigvis mye som kan gjøres for å redde inn skjønnhetskriser og mange produkter det alltid lønner seg å ha liggende dersom uhellet er ute.

En sen kveld vises lett på ansiktet dagen derpå. Øynene blir gjerne hovne og røde, spesielt om du sover med sminken på. Ha alltid øyepads tilgjengelig, det både fukter, drenerer, beroliger og demper hevelser og poser under øynene.

Om du i tillegg oppbevarer masken i kjøleskapet, får du ekstra god effekt siden den da virker avkjølende på øyepartiet. Røde øyne kan dempes ved hjelp av øyedråper.

Kvisedreperen

Har du fet hud og kjenner at et kviseutbrudd snart banker på døren, er det en dyprens som gjelder. Rens huden først og gi den en god peeling. Legg så en utrensende og balanserende leiremaske som virker sammentrekkende på porene. Har du allerede kviser, kan du etterpå legge litt av leiremasken på selve kvisene over natten. Super-Mud Clearing Treatment Mask fra GlamGlow er en killer til fet hud.

Er du rett og slett bare sliten og huden gusten, er en ansiktsmassasje løsningen. Noen minutter ansiktsmassasje får i gang blodsirkulasjonen og gir glød, samt hjelper også mot hovenhet.

Bruk en ansiktsolje eller rik krem på nyrenset hud, og masser ansiktet i lette, sirkulære bevegelser med fingertuppene. Begynn midt i pannen og jobb deg utover og nedover.

Takk, Askepott

Har du et viktig møte eller en date og våkner opp med en bad face-day, er det tid for å dra fram Askepott-produktene. Disse har fått navnet av en grunn, de kan nemlig trylle det slappeste ansikt til glødende og oppstrammet på et blunk. Det finnes en rekke askepottprodukter på markedet, og de kommer både som ansiktsmasker og kremer. En klassiker er Clarins' Beauty Flash Balm som kan brukes både som maske og som krem.

Mange kjendiser og modeller sverger til ferdige bomullsmasker som er fulle av hyaluronsyre, aminosyrer og antioksidanter som skal hjelpe med å gi ansiktet ditt et løft til spesielle anledninger

Det er også flere ting du kan gjøre med ingredienser du allerede har i kjøkkenskapet hjemme. Iskaldt vann stimulerer drenasje i ansiktet og kalde agurk- eller potetskiver beroliger og reduserer hovne øyne. Prøv også avkjølte kamilleteposer på øynene for å dempe poser og mørke ringer.

PRODUKTER: Askepottkrem, Beauty Flash Balm fra Clarins, kr 395. Dagkrem, Triple Oxygen Ex-Glow-sion Cream fra Bliss, kr 595. Askepottserum, Oxygen Elixir O2, Face, Eye & Neck Serum fra Amazing Space, kr 499. Leiremaske, Super-Clearing Mud Treatment Mask fra GlamGlow, kr 449. Øyekrem, Idélia Eyes Eye Contour Idealizer fra Vichy, kr 279. Bomullsmaske, Super Aqua-Mask fra Guerlain, kr 925 for seks stk. Øyemaske, Silk Intensive Eye Mask and Essence fra Sensai, kr 730. Ansiktsskrubb, Acai Facial Scrub Mask fra Rudolph Care, kr 350. Dagkrem, Dior Hydra Life Close-Up, kr 660. © produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!