Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Vi har fått de beste tipsene fra ELLEs 44 internasjonale skjønnhetsredaktører. De intervjuer de fremste skjønnhetsekspertene, er oppdatert på alle trender, tester alle produkter som lanseres og har full kontroll på alt som rører seg i skjønnhetsbildet.

Hvilke produkter sverger de til, hvordan påføre produktet for best mulig resultat og hvilke hemmeligheter har de snappet opp gjennom jobben? Her er deres beste tips!

Vi har også kåret de beste skjønnhetsproduktene. Se alle vinnerne her!

Hudpleie

- Bruk alltid serum og krem fra samme serie og merke. Ingrediensene er laget for å jobbe sammen slik at de virkelig booster effekten av produktene.

Lynette Botha, skjønnhetsredaktør ELLE Sør-Afrika

- Ikke tørk ansiktet etter du har renset det. Jeg påfører produktene mens huden fortsatt er fuktig for å bedre kapsle inn fuktigheten i huden min.

Ok Jin Kang, skjønnhetsredaktør ELLE Korea

- Drikk nok vann, det hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer og etterlater huden gjennomfuktet og glødende. Eksfolier huden din én gang i uken for å fjerne døde hudceller og øke blodsirkulasjonen. Unngå varmt vann når du renser ansiktet da det tørker ut huden.

Bel Ascenso, skjønnhetsredaktør ELLE Brasil

- Det er viktig å være konsekvent når du prøver nye produkter. Det tar minimum 28 dager før du ser effekten av et nytt produkt, så ikke kast kremen om du ikke ser resultater med én gang.

Emily Dougherty, skjønnhetsredaktør ELLE USA

- Om du vil ha glødende hud, er det ingenting som slår en treminutters ansiktsmassasje. Gjør det på morgenen med en krem eller olje som glir lett på huden. Det øker sirkulasjonen, strammer opp huden og gir ansiktet et lkøft.

Monique Le Doledec, skjønnhetsredaktør ELLE Frankrike

- Jeg har intervjuet mange hudleger og alle sier at den beste antiage-ingrediensen du finner er SPF. Så bruk solfaktor hver eneste dag og du vil unngå mange rynker og pigmentflekker.

Cristina Mitre, skjønnhetsredaktør ELLE Spania

- Jeg bruker ansiktsmasker nesten hver kveld. Jeg tar en fuktgivende en kveld, utrensende neste kveld og så en rynkeforebyggende. Det tar kun ti minutter og du kan gjøre andre ting mens du venter. Det er den enkleste veien til vakker hud.

Maria Tarenko, skjønnhetsredaktør ELLE Russland

Sminke

- Bruk alltid en pleiende base under maskaraen din, eller fukt vippene dine før du påfører maskaraen. Det gjør at maskaraen ser mer naturlig ut samtidig som du får effekten av lange, buede vipper. For å pleie vippene dine, bør du alltid bruke en pleiende krem på vippene etter du fjerner sminken om kvelden.

Marianna Partevyan, skjønnhetsredaktør ELLE Ukraina

- Bruk mandelolje for å fjerne øyensminken om kvelden. Den er både mild mot huden og pleiende på vippene.

Paulina Soto, skjønnhetsredaktør ELLE Mexico

- Et triks mankeupartister bruker for ekstra lange og tykke vipper, er å legge et lag forlengende maskara etterfulgt av et lag volumgivende maskara. Formlene er vanskelig å kombinere i samme tube, men fungerer ypperlig om det brukes på denne måten.

Maria Tarenko, skjønnhetsredaktør ELLE Russland

- Husk at less is more når du legger maskara på korte vipper. Du vil ikke gjøre dem lenger ved å legge på ekstra mye maskara, det ser bare unaturlig ut.

Michaela Batnic, skjønnhetsredaktør ELLE Kroatia

- Bruk en leppepeeiling før du legger leppestift. Det fjerner døde hudceller og gjør leppene ekstra myke. Legg så en lipliner over hele munnen før du legger leppestift over. Da holder den hele dagen.

Mari Ruus, skjønnhetsredaktør ELLE Norge

- Jeg bruker alltid to farger når jeg legger foundation. Den lyse fargen i midten av ansiktet og i kinnene, og den mørkere fargen i sidene av ansiktet og udner kinnbeina. Det skaper en naturlig skygge som gjør ansiktet smalere.

Ok Jin Kang, skjønnhetsredaktør ELLE Korea

- For ekstra glødende hud kan du blande en dråpe ansiktsolje i foundationen din før du påfører den. Jeg liker å bruke fingrene når jeg legger foundation, det varmer opp produktet og gjør at den enklere smelter inn i huden.

Mari Ruus, skjønnhetsredaktør ELLE Norge

- Når du skal legge neglelakk, må du alltid fjerne fett fra neglene først. Ikke bruk håndkrem eller vask henddene først. Bruk neglelakkfjerner på neglene og legg baselakken direkte over.

Zuzana Pelkova, skjønnhetsredaktør ELLE Tsjekkia

- For å få neglelakken til å sitte ekstra godt, kan du påføre en topcoat langs hele neglekanten og under neglen for å forsegle lakken og forhindre at den flaker seg.

Mari Ruus, skjønnhetsredaktør ELLE Norge

=

SKJØNNHETSTIPS: Vi har samlet de beste tipsene fra ELLEs 44 skjønnhetsredaktører. © NAGY-TRAVIESO Patricia

Parfyme

- Parfyme sitter bedre på hud som er godt fuktet, som bruk alltid bodylotion først. Et triks er å bruke dusjsåpe, bodylotion og duft i samme serie, da får du en forsterket duft som sitter hele dagen.

Sabrina Bottone, skjønnhetsredaktør ELLE Italia

- Pulspunktene er de steden på kroppen hvor parfyme sitter best og varmen hjelper duften å spre seg. Spray parfyme på handleddene, halsgropen, bak ørene, bak knærne og indre albuer.

Rozina Kouri, skjønnhetsredaktør ELLE Hellas

- Om du sprayer parfyme i nakken, vil varmen fra kroppen hjelpe duften med å stige oppover og håret ditt vil hjelpe til å spre duften videre. Å spraye paryme i håret er også en smart måte å få duften til å sitte lenger på.

Mari Ruus, skjønnhetsredaktør ELLE Norge

Kropp

- Når jeg bruker selvbruning, blander jeg alltid litt bodylotion i selvbruningskremen. Det gjør kremen enkelre å påføre, resultatet blir mer naturlig og ikke like skjoldete. I dagene etter bruker jeg kroppsolje, som gjør huden ekstra myk slik at fargen sitter lenger.

Melanie Frappa, skjønnhetsredaktør ELLE Canada

- Unngå å bruke såpe i dusjen, bruk heller fuktgivende dusjoljer eller balm som etterlater huden myk og fuktet. Da ternger du ikke bruke bodylotion etterpå.

Barbara Huber, skjønnhetsredaktør ELLE Tyskland

- For å unngå cellulitter må du gjøre det du kan for å booste blodsirkluasjonen og unngå vannforsamlinger. Tren, spis mat med vanndrivende egenskaper som asparges og brokkoli, og få regelmessig massasje av problemområdene.

Janna O'Toole, skjønnhetsredaktør ELLE Australia

- Jeg er stor fan av tørrvørsting av kroppen for å stramme opp huden. Det fjerner døde hudceller, får igang lymfedrenasjen og blodsirklulasjonen og hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer.

Mari Ruus, skjønnhetsredaktør ELLE Norge

- En kombinasjon av styrketrening og kondisjonstrening er det beste for å trene bort cellulittene. Drikk også mye vann og unngå for mye salt, samt spis myegrønnsaker og proteiner for å bygge opp kroppen og huden.

Bel Acenso, skjønnhetsredaktør ELLE Brasil

Hår

- Ikke glem hodebunnen når du velger sjampo. Velg alltid en sjampo som også pleier hodebunnen om du ønsker sunt, glansfullt hår. Ikke vask håret for ofte eller bruk irriterende ingredienser i hodebunnen.

Vanessa Chia, skjønnhetsredaktør ELLE Singapore

- Når du har i hårkur kan du pakken in håret i en dusjhette under virketiden. Varmen gjør at kuren penetrerer dypere i hårstråene.

Sabrina Bottone, skjønnhetsredaktør ELLE Italia

- Eva Mendes fortalte meg at hun pleier å sove med hårkuren i over natten når hun føler at håret trenger litt ekstra pleie. Hun paskker det inn i en dusjhette og skyller det ut morgenen etter.

Emily Dougherty, skjønnhetsredaktør ELLE USA

- Hemmeligheten bak å bruke stylingprodukter er å aldri bruke for mye. Påføre produktene litt og litt, og bruk så få produkter som mulig. For mye produkter kan virkelig ødelegge en god hårdag.

Arlette Barrionueva, skjønnhetsredaktør ELLE Argentina

- Sjamponer alltid håret to ganger. Først en gang for å få ut alle stylingprdoukter, og så en gang til for å virkelig rense håret og hodebunnen.

Sophie Beresner, skjønnhetsredaktør ELLE UK

- Om du bruker mye varmeverktøy som føner, krølltang og rettetang i håret ditt, må du alltid bruke en leave-in conditioner med varmebeskyttende effekt først for å beskytte og gi pleie til håret.

Vanessa Chai, skjønnhetsredaktør ELLE Singapore

=

SKJØNNHETSTIPS: ELLEs skjønnhetsredaktører deler sine beste tips. © NAGY-TRAVIESO Patricia

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!