Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

- Mitt beste sminketips lærte jeg av makeupartist Pat McGrath da vi var på en reise sammen i Midtøsten. Hun ga meg en hel del produkter, blant annet en kajal som er svart på den ene siden og hvit på den andre, slik at du kan bruke begge deler når du skal sote øynene. Jeg prøver å gjøre det selv, men det blir ikke like bra som når hun gjør det.

- Jeg liker å bruke økologiske oljer på huden min. Favorittene mine er fra Neil's Yard, Tammy Fender og Sonya Dakar. Sonya Dakar er en hudpleier som har sitt eget hudpleiemerke, og lager en økologisk olje som jeg blander med makeupen min.

- Det første jeg gjør om morgenen er å trene. Etter det tar jeg en dusj og så en liten spray med parfyme. Som regel tar jeg bare på maskara og litt kremblush i kinnene før jeg går ut. Jeg elsker også leppepomaden fra Kiehl's. De dagene jeg ikke jobber, er det alt jeg bruker i ansiktet.

- Jeg tror veldig på å bruke en varm bomullsklut på ansiktet når jeg renser huden om kvelden. Jeg liker også å ta et varmt bad. Noen ganger når barna mine har lagt seg, tar jeg et glovarmt bad i 20 minutter. Da har jeg i Epsom-salt fra apoteket og noen ganger litt lavendelolje i badevannet.

- I vesken min har jeg med en maskara, en kremblush som både kan brukes på kinn og lepper, og en liten parfyme-flaske. Boss Jour Pour Femme er en blomsterduft som samtidig har sitrusnoter i seg, så den er veldig oppkvikkende og frisk.

- Jeg liker veldig godt hårproduktene fra Kiehl's. Jeg bruker sjampoen og balsamen deres. Jeg må bruke mye balsam siden jeg har lyse striper i håret mitt. Jeg vet ikke hvordan man føner håret på riktig måte, så jeg bare vasker det og lar det tørke av seg selv.

- For å holde meg i form sverger jeg til dansing, det er sånn jeg får kroppen i bevegelse i hverdagen. Ellers følger jeg programmet til treneren Tracy Anderson. Det fungerer veldig bra for meg, og jeg elsker det!

Elle.no Skjønnhetspraten Gwyneth Paltrow=

1. Orly Nailpolish Mini i fargen Hottie, kr 69. 2. Kiehl¿s Amino Acid Conditioner, kr 165. 3. Ole Henriksen Lavender Body Oil, kr 375. 4. Hugo Boss Jour Pour Femme Edp, kr 750 for 50 ml. 5. Kiehl¿s Lipbalm SPF 15, kr 65. 6. Supergoop Save Face SPF 35, kr 230. 7. Sonya Dakar Flash Facial Exfoliating Treatment, kr 590. 8. Erbaviva Bath Salts, kr 295. 9. Dr. Hauschka Volume Mascara, kr 170. 10. Clarisonic Mia2 Skin Cleansing System, kr 1.125. 11. Stila Convertible Colour for Lips and Cheeks, kr 175. © Foto: PRODUSENTENE

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!