Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

Elegant

Sì er Armanis hyllest til den selvsikre kvinnen og lukter blant annet solbær og muskpreget lyst tre. Armanis design forbindes med klassisk og ren eleganse, og det samme kan sies om denne duften.

Romantisk

En søt, blomstrende eksplosjon med noter fra centifoliaroser, sjasmin og orkidé. Nå i en glitrende ny design inspirert av snøkrystaller, helt i tråd med designerduoens kolleksjon denne sesongen.

Minimalistisk

Er du på jakt etter en urban og moderne duft, er denne for deg. Calvin Klein har latt seg inspirere av byen som aldri sover, nemlig New York. Duften har feminine blomsternoter av neroli og gardenia, og sedertre i bunnen som gjør den myk og sensuell.

Elle.no Parfymer=

Elegant: Giorgio Armani Sì Edp 50 ml, kr 735. Romantisk: Viktor & Rolf Flower-bomb Holiday Season Edp 50 ml, kr 765. Minimalistisk: Calvin Klein Downtown Edp 50 ml, kr 595. © Produsentene/Imaxtree

Chic

Er stilen din parisisk chic, er dette duften for deg. Den nye duften fra Chloé skal nemlig fange lukten av en spasertur i parisiske rosehager. Det er en romantisk og sart duft med noter av damaskusrose, magnolia og amber.

Leken

Marc Jacobs leverer en morsom og leken duft som samtidig er elegant. Honning og vanilje gir varme til notene av fruktig pære og feminine appelsinblomster. Kombinasjonen er en duft full av energi, slik Marc Jacobs-kvinnen også skal være.

Luksuriøs

Ultraglamorøst og superfeminint beskriver Elie Saabs kreasjoner, og det samme gjelder denne duften. En elegant og varm duft med honning-rose, ylang-ylang, patsjuli og rav.

Elle.no Parfymer=

Chic: Chloé Roses de Chloé Edt 50 ml, kr 625. Leken: Marc Jacobs Honey Edp 50 ml, kr 595. Luksuriøs: Elie Saab Eau de Parfum Intense 50 ml, kr 710. © Produsentene/Imaxtree

Gotisk

Orkidé, vanilje og ibenholt er blant notene i denne mørke og glamorøse duften, som gjenspeiler Cavallis høstkolleksjon til det fulle. En sensuell og forførende duft, perfekt for mørke vinterkvelder.

Glamorøs

Friskt og feminint med mye energi! Lyse noter av rips, bergamott og magnolia gir en friskhet, mens musk og patsjuli gir et rundere og mykere preg. En strålende og elegant duft, slik Balmain-kvinnen skal være.

Feminin

Til den lidenskapelige og forførende kvinnen byr Dolce & Gabbana på en orientalsk duft som vekker sansene. Den har noter av sjasmin, appelsinblomst, vaniljeblomster og sedertre, en miks som skal gi en kraftfull kombinasjon av styrke og mykhet.

Elle.no Parfymer=

Gotisk: Cavalli Nero Edp 50ml, kr 595. Glamorøs: Balmain Eau D¿Ivoire Edt 50 ml, kr 495. Feminin: Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Edp 50 ml, kr 790. © Produsentene/Imaxtree

Rocka

På samme måte som en kvinne bærer tatoveringer, skal hun bære denne duften - med selvsikkerhet og masse attitude! En blomsterpreget og sensuell duft for den rocka og sexy kvinnen, med noter av bergamott, solbær, appelsinblomst og vanilje.

Avantgarde

Denne Replica-duften fra Margiela er inspirert av lukten av britiske hager og skal sende tankene til skyggefulle og blomstrende stier ved hjelp av korianderolje, fresia og peoner.

Trendy

Avslappet eleganse beskriver denne duften best. Sitrusnoter i kombinasjon med varme trenoter gir en behagelig og frisk duft som matcher den amerikanske designerens sporty og jetsett-inspirerte design.

Sexy

Blomstermønsteret Gucci skapte for et sjal til Grace Kelly i 1966 er inspirasjonen bak denne blomstrende duften med noter av bergamott, roser, peoner og patsjuli. Er du på jakt etter en sensuell duft full av karisma, er dette noe for deg.

Elle.no Parfymer=

Rocka: Diesel Loverdose Tattoo Edp 50 ml, kr 500. Avantgarde: Maison Martin Margiela Promenade in the Gardens 100 ml, kr 695. Trendy: Michael Kors Sporty Citrus Edp 50 ml, kr 580. Sexy: Gucci Flora 1966 Edp 100 ml, kr 1.595. © Produsentene/Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!