Av Felicia Bauren

HOROSKOP - Onsdag 20/4

Hva står i stjernene for deg i dag? Sjekk dagens horoskop!

- Jeg har et veldig avslappet forhold til skjønnhet; jeg sverger til alt som er raskt og enkelt å bruke. Det viktigste jeg har lært når det gjelder huden min, er å rense og tilføre fuktighet hver eneste morgen og kveld.

- Jeg elsker de nye produktene fra Chanel som heter Le Jour, Le Nuit & Le Weekend. Jeg bruker dem sammen med min vanlige ansiktskrem, og jeg synes det gir fantastiske resultater. Produktene regulerer huden min, som ofte føles sliten og gusten.

- Til ansiktet og øynene bruker jeg Sublimage-serien fra Chanel. Det er første gang jeg har funnet en krem som virkelig hamler opp med den tørre huden min. Det aller viktigste for huden er å gi den nok næring. Jeg kan ikke leve uten ansiktssprayen fra Caudalíe, og rensemelk og toner fra Guerlain.

- Parfyme bruker jeg egentlig kun om kvelden når jeg går ut eller til spesielle anledninger. Jeg føler det passer bedre med duft når jeg har pyntet meg litt. Duften jeg sverger til nå er en unisex-duft fra BLK DNM.

- Jeg gjør ingenting for å ta vare på håret mitt. Jeg vet at jeg burde gjøre det, men jeg tar allerede godt vare på huden min, som er et stort steg framover for min del. Det eneste jeg gjør er å vaske håret med sjampo. Noen ganger vasker jeg bare panneluggen min og ikke hele håret. Når håret mitt blir for tørt i tuppene, bruker jeg en fuktgivende lotion fra Leonor Greyl.

- Jeg bruker alltid mye maskara på vippene for å fange blikket til folk og få dem til å glemme de mørke ringene under øynene mine. Ellers bruker jeg en BB-krem fra et fransk merke som heter UNE for å jevne ut huden.

- Makeupartisten Charlotte Tilbury har en fantastisk highlighter i sitt eget merke som gir huden en veldig fin glød når jeg går ut på kvelden.

- I vesken min har jeg alltid en multistick fra Nars for å friske opp kinnene mine og gi litt farge til øyelokkene. Fargen som heter Malibu, er helt perfekt. På neglene mine bruker jeg en gråbrun lakk fra Chanel som heter Vertigo.

- Jeg liker ikke å bruke produkter som er tidkrevende.

- Jeg liker heller ikke å bruke foundation, jeg synes aldri det ser ekte ut på meg. Når jeg vil se ekstra bra ut, tar jeg en ansikts-maske fra Shu Uemura. Det føles som du har fått en ekte ansiktsbehandling etterpå, huden stråler! En gang i uken bruker jeg et ekstra konsentrert serum med syre fra C-vitamin, som gir glød og virker mot aldring i huden.

1. Parfyme fra BLK DNM 50ml, kr 800. 2. Ansiktsspray Beauty Elixir fra Caudalíe, kr 290. 3. Rensemelk Secret de Pureté fra Guerlain, kr 425. 4. Highlighter Wonderglow fra Charlotte Tilbury Makeup, kr 380. 5. Serum Le Jour, Le Nuit og Le Weekend fra Chanel, fra kr 720. 6. Toner Super Aqua-Lotion fra Guerlain, kr 425. 7. Maskara Le Volume de Chanel fra Chanel, kr 300. 8. Dagkrem Sublimage Le Crème fra Chanel, kr 2.800. 9. Kremstick The Multiple i fargen Malibu fra NARS, kr 340. 10. Serum Flavo-C Forte fra Auriga, kr 280. 11. Neglelakk i fargen 563 Vertigo fra Chanel, kr 225. 12. Balsam Crème Régénératrice fra Leonor Greyl Paris, kr 245. © Foto: GETTY IMAGES/PRODUSENTENE

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!